Η ηθοποιός Δήμητρα Χατούπη προστίθεται στο καστ της ταινίας «αγάπη, αγάπη, αγάπη» του αβάν γκαρντ σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα («Μικρές ελευθερίες», «The last porn movie») όπου σε φιλική συμμετοχή θα ερμηνεύσει τον ρόλο μιας στυγνής πατρόνας.
Στην ταινία του Κ. Ζάπα η οποία όλα δείχνουν ότι τελικά θα γυριστεί πριν από την πολυσυζητημένη εκδοχή του πάνω στον μυθο του «Φρανκενστάιν», πρωταγωνιστούν η Τόνια Σωτηροπούλου η Αγγελική Παπαθεμελή, ο Αλέξης Γεωργούλης, η τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα και ο γερόλυκος της ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πουλικάκος. Σε β’ ρόλους θα εμφανιστούν οι Αντώνης Παπαδόπουλος, Νικολίτσα Ντρίζη και ο πρωτοεμφανιζόμενος Άγγελος Βαλέρας. Τα ειδικά εφέ καθώς και η επίβλεψη του τελικού post production της ταινίας έχει αναλάβει o διεθνής animator και special effects supervisor Παναγιώτης Ράππας.
Στην «αγάπη, αγάπη, αγάπη» η Αγ. Παπαθεμελή υποδύεται μια σαραντάρα εξωτική γυναίκα, η οποία μετά το θάνατο του άντρα της σε τροχαίο δυστύχημα δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο, προκειμένου να επιβιώσει με την νεαρή κόρη της (Τόνια Σωτηροπούλου). Στην ιστορία θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα ενώ το ερώτημα που βρίσκεται στην καρδιά του σεναρίου είναι αν η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει την μοίρα τους. Κι αν μπορεί, μέχρι που θα φτάσουν για την αγάπη;
Σε ότι αφορά την επόμενη ταινία του Κώστα Ζάπα «Frankenstein REC», το μυθιστόρημα του ιδίου του σκηνοθέτη κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. Εχει επίσης εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία.