Νέο μικρό SUV από τη Renault
Την απόφαση της γαλλικής εταιρείας να κατασκευάζει παράλληλα με το Captur ένα ακόμη μικρό SUV στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας, από το 2019, γνωστοποίησε ο επικεφαλής του εκεί εργοστασίου Rafael Vazquez. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα Grand Captur, στο πρότυπο της ύπαρξης Scenic και Grand Scenic αλλά και της συνύπαρξης των ομοειδών Opel Mokka X και Crossland X.
Υβριδική τεχνολογία για το Kia Stonic
Την ώρα που η ελληνική αγορά ετοιμάζεται να υποδεχθεί στα μέσα Οκτωβρίου το μικρότερο SUV της Kia, o αντιπρόεδρος της εταιρείας Arthur Martins επιβεβαιώνει την πρόθεση του κορεάτη κατασκευαστή να προσθέσει στην ευρεία γκάμα του Stonic και μια ήπια υβριδική έκδοση. Στο άμεσο μέλλον τα πλάνα της Kia περιλαμβάνουν και τη δημιουργία ηλεκτρικής έκδοσης καθώς η αρχιτεκτονική του μοντέλου (ίδια με αυτήν του Rio) το επιτρέπει, ενώ έχει ήδη απορριφθεί η ενδιάμεση λύση της plug-in υβριδικής πρότασης.
Η Mitsubishi επαναφέρει τα EVO
Στην προσπάθειά της να κάνει μια νέα αρχή τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και –κυρίως –στον τομέα των πωλήσεων, η Mitsubishi θα παρουσιάσει στην επικείμενη έκθεση του Τόκιο στις 25 Οκτωβρίου το πρωτότυπο e-Evolution Concept. Εξοπλισμένο με τρεις ηλεκτροκινητήρες, τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που θα υποστηρίζει τον οδηγό στο πεδίο της ασφάλειας, τετρακίνηση και το σύστημα Active Yaw Control για τη βέλτιστη πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες, αυτό το πρωτότυπο αποτελεί μια πλατφόρμα δοκιμών και όχι ένα μοντέλο που θα περάσει στην παραγωγή.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ