Η Nissan «τρέχει» το πρόγραμμα car-sharing, τα αυτοκίνητα κοινής χρήσεως στην πόλη της Γιοκοχάμα, με αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι ο χρήστης, κάνοντας μια εγγραφή στην υπηρεσία «ChoiMobi Yokohama», μπορεί να κλείσει το αυτοκίνητο ακόμη και 30 λεπτά πριν από την παραλαβή.

Κλείστε σέρβις μέσω tablet

Η Peugeot παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να κλείσουν ραντεβού με τους τεχνικούς της Peugeot από τον υπολογιστή, το tablet ή από το smartphone τους! Απλώς, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει με ένα κλικ στο www.peugeot.gr το είδος συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου του.

Αφίχθη το νέο VW Amarok
Το νέο VW Amarok, το pick-up της γερμανικής φίρμας, προσφέρεται και στην ελληνική αγορά. Διαθέτει νέο ντίζελ κινητήρα 3.0 λίτρων, V6 τεχνολογίας TDI, σε δύο εκδόσεις, με 204 και 224 ίππους. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 38.750 ευρώ.

Ρυπογόνο το Fiat 500X
Oι γερμανικές αρχές βάζουν για ακόμη μία φορά στο στόχαστρό τους, όπως αναφέρει γερμανικό περιοδικό, το Fiat 500X, το οποίο, έπειτα από δοκιμές που έγιναν, εντοπίστηκε να διαθέτει λογισμικό που παραποιεί τις εκπομπές ρύπων. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ