Mercedes A180 Diesel

Η πρόσφατη ανανέωση στο μικρότερο μοντέλο της γερμανικής φίρμας, την A-Class, χάρισε στο νέο γερμανικό αυτοκίνητο ακόμη πιο άνετη οδική συμπεριφορά, ενώ η ντίζελ έκδοση, η A180 d, παραμένει η πιο ενδιαφέρουσα ντίζελ έκδοση, με τον 1.500άρη τουρμποντίζελ να αποδίδει 109 ίππους και εξαιρετικά αποθέματα ροπής που αγγίζει τα 250 Nm. Η ανάρτηση της ανανεωμένης A-Class έχει βελτιωμένη λειτουργία. To γερμανικό μοντέλο συνεχίζει να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο πακέτο εξοπλισμού, με όλα τα κομφόρ για την άνεση και την ασφάλεια. Η καμπίνα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, ενώ ο χώρος στο πίσω κάθισμα αρκεί για δύο εύσωμους επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 341 λίτρα.

Εξαιρετική και η θέση οδήγησης με την ποιότητα συναρμολόγησης να στηρίζει συνολικά την πολυτελή αισθητική του μοντέλου. Μετά την τελευταία ανανέωσή του, το γερμανικό μοντέλο διαθέτει εξαιρετικό κόκπιτ, με την
ποιότητα συναρμολόγησης να παραπέμπει σε πιο πολυτελή μοντέλα της κατηγορίας. Ο οδηγός μπορεί να συνδέσει το smartphone μέσω θυρίδας USB, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη 20,3 εκατοστών του συστήματος λειτουργίας και ελέγχου COMAND Online. Στην ανανεωμένη έκδοση ο οδηγός εισπράττει ακόμη πιο βελτιωμένη αίσθηση στο σύστημα διεύθυνσης χάρη στη νέα κρεμαργέρα ενώ η οδική συμπεριφορά του ενισχύεται και από το καινοτόμο ESP, ένα σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών που λειτουργεί σαν μπλόκε διαφορικό αλλά ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Στα νέα του συστήματα υποβοήθησης ξεχωρίζει το attention assist που ξυπνάει τον οδηγό όταν το διαπιστωθεί ότι επέρχεται υπνηλία και αποκλίνει από την πορεία του.

Hyundai i20

Το μικρό μοντέλο της Hyundai διαθέτει ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, με διαστάσεις που του δίνουν ένα ισχυρό αβαντάζ στις αστικές μετακινήσεις. Το σαλόνι του είναι άνετο και αποτελείται από εκλεπτυσμένα υλικά. Η πιο οικονομική πρόταση αφορά αυτήν με τον ντίζελ κινητήρα 1,1 λίτρων, με κατανάλωση κάτω από τα 4 λίτρα/100 χλμ.

Τoyota Auris

Η πρόταση της ιαπωνικής φίρμας κερδίζει τον υποψήφιο αγοραστή με την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής, το σπιρτόζικο μοτέρ βενζίνης 1.4 λτ, που αποδίδει 90 ίππους, και τους χώρους που επαρκούν για τις μεταφορικές ανάγκες 4 ή και 5 επιβατών.

Nissan Qashqai

Το νέο Qashqai δείχνει πιο ώριμο σε όλους τους τομείς, ενώ δίνει τη δυνατότητα κίνησης και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Πολύ περισσότερο δε αν το συνδυάσεις με τον ταλαντούχο ντίζελ κινητήρα 1.5 dCi, που αποδίδει 110 ίππους. Το εργοστάσιο αναφέρει μέση κατανάλωση 3,7 λίτρα/100χλμ.

Fiat Doblo Cargo
Το νέο Doblò Cargo διαθέτει αναβαθμισμένο σαλόνι, μεγαλύτερο και πιο πρακτικό χώρο φόρτωσης. Ο όγκος και η χωρητικότητα φόρτωσης στο νέο Doblò Cargo είναι κορυφαία στην κατηγορία τους, με βάρη μεγαλύτερα του ενός τόνου. Ο Multijet II 1.3 turbodiesel (90 hp) κινητήρας έχει μέση κατανάλωση 4,4 λίτρα/100 χλμ.

Avis Preferred – Το πρόγραμμα που επιβραβεύει!

Η Avis, εκτός από τα προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης, προσφέρει και τη δημοφιλή υπηρεσία Avis Preferred, με ατού το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα επιβράβευσης, που ανταποκρίνεται ακόμη περισσότερο στις απαιτήσεις των πελατών της. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία της Avis, τη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, η οποία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει πρακτικά και χρήσιμα προνόμια στους πελάτες της.
Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από τρεις βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και AvisPresident’s Club. Κάθε βαθμίδα προσφέρει νέα προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη του προγράμματος ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Με την εγγραφή τους τα μέλη του Avis Preferred μπορούν να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια, δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου, καθώς και δωρεάν ενοικιάσεις για εκδρομές τα Σαββατοκύριακα.
Το νέο Avis Preferred εξασφαλίζει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και γρήγορες διαδικασίες κράτησης και ενοικίασης αυτοκινήτου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει μέλος του είναι η δωρεάν online εγγραφή στο www.avis.gr/AvisPreferred.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ