Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας; Η Avis σάς λύνει τα χέρια με την υπηρεσία «Avis Van Rental», την πρακτικότερη και πιο οικονομική επιλογή για τις πάγιες ή έκτακτες ανάγκες σας.
Με την υπηρεσία Van Rental, η Avis δίνει τη λύση για τη μετακόμιση, τη μεταφορά ή τη μετακίνηση αντικειμένων, με ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που μπορείτε να ενοικιάσετε ακόμα και για μία ημέρα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και στην Πάτρα, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου Van από έναν στόλο 3 διαφορετικών κατηγοριών, προγραμματίζοντας τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η κράτηση του οχήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε online στο www.avis.gr είτε τηλεφωνικώς επικοινωνώντας με το 210 6879.800 ενώ αξίζει να γνωρίζετε πως δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την οδήγηση των συγκεκριμένων οχημάτων.
Η υπηρεσία «Avis Van Rental» εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Avis στη χώρα μας –Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις – Leasing και Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων –οι οποίες παρέχονται μέσα από ένα ευρύ δίκτυο 80 σταθμών ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα.
Με αυτόν τον τρόπο η Avis αποδεικνύει ξανά, στην πράξη, τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της.
* Η τιμή ισχύει για μονοήμερη ενοικίαση Van κατηγορίας B. Η τιμή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την περίοδο και τον σταθμό ενοικίασης.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ