Εξαιρετική άνεση και ακρίβεια ελέγχου, κορυφαία συμπεριφορά σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, υψηλή χιλιομετρική απόδοση αλλά και περιορισμένη αντίσταση κύλισης. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το νέο ελαστικό της Continental.
Το PremiumContact 6 καλείται να αντικαταστήσει στην γκάμα της Continental φίρμας δύο τύπους ελαστικών –τα ContiPremiumContact 5 και ContiSportContact 5 –και ως εκ τούτου, να συνδυάσει στοιχεία που σε πρώτη ανάγνωση κρίνονται ως αντιφατικά. Στον ασύμμετρο σχεδιασμό του πέλματος μπορεί κανείς να πιστώσει την άριστη διαχείριση των δυνάμεων που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια μιας στροφής. Οχι τυχαία, οι «ώμοι» του νέου ελαστικού της Continental παραπέμπουν στο υψηλών επιδόσεων SportContact 6, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διαμόρφωση ενός συμπαγούς συνόλου.
Στην επαναστατική σύνθεση της γόμας οφείλονται, αντιστοίχως, οι βελτιωμένες επιδόσεις του PremiumContact 6 σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η νέα, άμορφη συνθετική σιλικόνη εξασφαλίζει μικρότερες αποστάσεις πέδησης σε βρεγμένο οδόστρωμα, τα ανθεκτικά στην τριβή πολυμερή οδηγούν στην ανάπτυξη κατά 15% της χιλιομετρικής απόδοσης, την ίδια στιγμή που ο θόρυβος ο οποίος παράγεται από την κύλιση του ελαστικού παρουσιάζει μείωση της τάξης του 10%.
Είτε απολαμβάνεις την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει μια πολυτελής μπερλίνα, είτε αναζητείς τις υψηλές επιδόσεις που συνήθως συνοδεύει ένα «hothatch», το PremiumContact 6 φαντάζει ως την ιδανική επιλογή. Η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, σε διαστάσεις που θα κυμαίνονται μεταξύ των 16 και των 21 ιντσών.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ