Τους υποψήφιους του στην εκλογική περιφέρεια Νομού Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Δεν Πληρώνω το οποίο στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στους δρόμους, δίνοντας μάχες και αγώνες. Αγώνες ακηδεμόνευτους, αδιάλλακτους και αποφασιστικούς. Με έντονη παρουσία στις περιοχές της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, όντας αναπόσπαστο κομμάτι των εργαζομένων, των απλών κατοίκων και πολιτών.

– Στα διόδια μαζί με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Καπανδριτίου, των Αφιδνών, Αυλώνα, Πολυδενδρίου, Ωρωπού, Μαλακάσας, Βαρνάβα, Γραμματικού άλλα και της Ελευσίνας διεκδικώντας δωρεάν και ασφαλείς δρόμους για όλους.

– Εδωσε το «παρών» στους δικαίους αγώνες των κατοίκων της Κερατέας και του Γραμματικού ενάντια στη δημιουργία των ΧΥΤΑ.
– Στήριξε με φυσικό τρόπο τον μακρόπνοο αγώνα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου.
– Στο μέτωπο της ΔΕΗ ενάντια στα αντισυνταγματικά και παράνομα χαράτσια που αυθαίρετα μας επιβάλανε.
– Στον αγώνα για δωρεάν και αναβαθμισμένη δημόσια υγεία στα νοσοκομεία.
– Παραβρέθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της απεργίας των εργαζομένων του ALTER και της Ελευθεροτυπίας.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τους αγωνιστές των περιοχών αυτών. Δεσμοί αγωνιστικότητας και αλληλεγγύης, αλλά και δεσμούς κινηματικούς καθώς πολλοί από τους συναγωνιστές έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην εξάπλωση της φωνής και των ιδεών του Κινήματος.

Στη χρονική συγκυρία της προκήρυξης των εκλογών το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει την τιμή να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτια της εκλογικής περιφέρειας Αττικής(υπόλοιπο Αττικής) αγωνιστές κάτοικοι αυτών των περιοχών. Ανθρωποι γνωστοί στις τοπικές κοινωνίες, όχι μόνο για την πάλη τους πάνω σε όλα τα καυτά κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, όσο και για το ήθος και το υψηλό αγωνιστικό τους φρόνημα.
».

Το ψηφοδέλτιο Αττικής (υπόλοιπο Αττικής) έχει ως εξής:

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, 30 ετών. Σπούδασε γυμναστής στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργάζεται ως έμπορος στο Καπανδρίτι Αττικής. Ενα από τα μέλη που στελέχωσαν το Κίνημα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του και με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα, είναι παρών σε κάθε δράση, πορεία και παρέμβαση του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα, 41 ετών αυτοκινητιστής(οδηγός) στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών. Κάτοικος Καπανδριτίου Αττικής.Με συνεχή παρουσία στους αγώνες κατά των διοδίων άλλα και τους αγώνες των αυτοκινητιστών, καλεί τους συναδέλφους του να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος ως ένδειξη αλληλεγγύης, καθώς έχουν δοθεί πολλοί κοινοί αγώνες.

ΝΤΙΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, 42 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος Ωρωπού Αττικής. Από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολαου, 42 ετών, πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος Πολυδενδρίου Αττικής. Η συμμετοχή του στα φλέγοντα ζητήματα της τοπικής κοινωνιας, όπως ο αγώνας κατά των ΧΥΤΑ και των διοδίων τον έχει κάνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μέλη του Κινήματος στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου, εργαζόμενη μητέρα και σύζυγος. Κάτοικος Βαρνάβα Αττικής με συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος από την πρώτη μέρα. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα και ενεργή πολίτης σε θέματα της περιοχής όπως ΧΥΤΑ, διόδια κτλ.