Τρία σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, επιπέδου Master, προσφέρει το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, με γνωστικά αντικείμενα τη γραφιστική επικοινωνία, τα διαδραστικά πολυμέσα και τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών παιγνιδιών.
Σε μια προσπάθεια ενσωμάτωσης της διεπιστημονικής φιλοσοφίας στην εκπαίδευση, τα παραπάνω προγράμματα είναι προσανατολισμένα στις τρέχουσες ανάγκες των αντίστοιχων βιομηχανιών και ενθαρρύνουν τους υποψήφιους καινούργιους ερευνητές να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στην έρευνα και τη δημιουργικότητα, παράγοντας νέα γνώση με καινοτόμα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα το τμήμα έχει προκηρύξει συγκεκριμένο αριθμό θέσεων 20 θέσεων για τα προγράμματα: Μεταπτυχιακό ΜΑ «Γραφιστική Επικοινωνία», Μεταπτυχιακό ΜΑ «Διαδραστικά Πολυμέσα», ενώ για το Μεταπτυχιακό MSc «Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Διαδραστικών Τεχνολογιών» προκηρύσσονται 10 θέσεις.
Παράλληλα το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών προκηρύσσει υποτροφίες για τα εν λόγω μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες είναι η 8η Μαρτίου 2013.
Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και για την υποβολή αίτησης επισκεφτείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες των προγραμμάτων αλλά και τον διαδικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου της Κύπρου.