Το ArGOODaki στηρίζει το σύλλογο «Φλόγα»

Το φετινό Πάσχα, το ArGOODaki στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης σε όλα τα παιδιά

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, αυτό το Πάσχα ενώνει τις ευχές όλων των παιδιών της χώρας και στηρίζει το σύλλογο «Φλόγα»

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε εκστρατείες προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, το οποίο έρχεται παραδοσιακά κάθε Χριστούγεννα, ανέλαβε «εκτάκτως» δράση τις μέρες του φετινού Πάσχα δίνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης σε όλα τα παιδιά της χώρας, τα οποία λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου που διανύουμε έχουν αποκλειστεί από το κοινωνικό περιβάλλον τους, μακριά από το σχολείο και τους φίλους τους.

Σε όλα αυτά τα παιδιά, το ArGOODaki ανέλαβε να δώσει το δικό του μήνυμα στήριξης, χαρίζοντας με κάθε παραγγελία Goody’s delivery μια συλλεκτική ζωγραφιά ArGOODaki από το Σάββατο 11 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου. Το κάθε παιδί μπορούσε να χρωματίσει τη ζωγραφιά, να γράψει επάνω τη δική του ευχή και σε μια συμβολική κίνηση να την κρεμάσει στο μπαλκόνι ή στο παράθυρό του δωματίου του.

Η συμβολική αυτή κίνηση είχε ως στόχο τη δημιουργία μίας αόρατης γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών, μεταφέροντας ένα μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε.

«Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο»

Παράλληλα, πιστό στη διαχρονική του δέσμευση για τη στήριξη παιδιών σε ανάγκη, αυτό το Πάσχα το ArGOODaki στήριξε έμπρακτα τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» διαθέτοντας €1 από κάθε παραγγελία delivery που πραγματοποιήθηκε από τις 11/4 έως και τις 19/4 στους σκοπούς του συλλόγου. Στόχος των Goody’s Burger House είναι να υποστηρίξουν το πολύ σημαντικό έργο του συλλόγου «Φλόγα», σε μια εποχή που η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη σε άλλες προτεραιότητες, δυσχεραίνοντας την προσπάθεια ανεύρεσης πόρων για τη λειτουργία του.

Με κεντρικό μήνυμα «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο», η πρωτοβουλία των Goody’s Burger House φιλοδοξεί να απαλύνει το συναίσθημα της απομόνωσης των παιδιών που μένουν αναγκαστικά στο σπίτι αυτή την εποχή. Επιπλέον, με όχημα το ArGOODaki, η αγάπη των παιδιών αλλά και όλων μας μεταφέρεται σε εκείνα τα παιδιά που βιώνουν αναγκαστικά την απομόνωση δίνοντας καθημερινά έναν αγώνα ζωής.

Σχετικά με
το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 16 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας περισσοτέρων από 16.000 παιδιών και των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.goodysburgerhouse.com ή ακολουθήστε μας στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk