Σπανούλης: «Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η ζωή»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του τελικού της EuroLeague στάθηκε στην αποτελεσματική άμυνα της Φενέρμπαχτσε.

Σπανούλης: «Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η ζωή»

Η Μονακό δεν τα κατάφερε και έτσι ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε σε αναμονή τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του ως προπονητής. Ο Έλληνας τεχνικός αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Σάρας, εξήγησε πως έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι και η ζωή.

Ο κόουτς της Μονακό τόνισε: «Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η ζωή. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε πάνω – κάτω τα ίδια στατστικά, μπορούσαν να κερδίσουν το ματς και οι δύο ομάδες. Ήταν ένα σκληρό ματς. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε, έκανε μια εκπληκτική σεζόν. Όλες οι ομάδες που ήρθαν εδώ άξιζαν να κερδίσουν, αλλά στο τέλος μόνο ένας τα καταφέρνει.

Νομίζω ότι δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα σωστά στις αλλαγές, εκείνοι έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, έκαναν καλή άμυνα και τα κατάφεραν».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version