Οργιάζουν οι φήμες για οριστικό χωρισμό μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ. Η Λατίνα σταρ απέκρουσε για πρώτη φορά ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν ο γάμος της οδεύει προς διαζύγιο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη νέα της ταινία Atlas, η 54χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του μεξικάνικου Τύπου αν «αληθεύουν οι φήμες περί διαζυγίου με τον Μπεν Άφλεκ;»

Ο συμπρωταγωνιστής της Λόπεζ, Simu Liu, παρενέβη αμέσως λέγοντας πως δεν θα υπάρξουν σχόλια για το γεγονός, ενώ τόνισε προς τους δημοσιογράφους να «μην έρχεστε με αυτή την ενέργεια».

Ο Λόπεζ κοίταξε απευθείας τον δημοσιογράφο, απαντώντας: «Ξέρεις καλύτερα από αυτό».

Απών ο Άφλεκ

Η τραγουδίστρια προωθούσε τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας στην οποία είναι παραγωγός, χωρίς τον Affleck.

Ετοιμάζεται επίσης να ξεκινήσει την κινηματογραφική της περιοδεία για την ταινία «This Is Me… Now» στα τέλη Ιουνίου, αναρτώντας πλάνα από τις πρόβες στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Άφλεκ απουσίαζε επίσης από το Met Gala στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα, παρά το γεγονός ότι η Lopez είναι συνοικοδεσπότρια της φετινής εκδήλωσης μόδας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Ιουλίου του 2022, αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και δύο μήνες.

Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί στις 30 Μαρτίου καθώς πήγαν για μεσημεριανό γεύμα στη Νέα Υόρκη.