Ted Lasso: Έρχεται η 3η σεζόν, δείτε το trailer

Το νέο τρέιλερ της σειράς μας έχει εξάψει την περιέργεια.

Ποδοσφαιρόφιλοι ή όχι, όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει την σειρά της Apple TV+ «Ted Lasso», μόνο συμπάθεια τρέφουν για τον καλοσυνάτο ομώνυμο πρωταγωνιστή της. Και όχι μόνο. Ο ευγενικός και καλοπροαίρετος Αμερικανός προπονητής κατάφερε να κερδίσει ακόμη και τις καρδιές του διοικητικού συμβουλίου των βραβείο Emmy, αφού τον Σεπτέμβριο του 2022, η σειρά κέρδισε ξανά στην κατηγορία για την καλύτερη κωμική σειρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η σειρά πήρε συνολικά τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων και τα Emmy Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά (Jason Sudeikis), Β’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά (Brett Goldstein) και Σκηνοθεσίας σε κωμική σειρά (MJ Delaney).

Η ομάδα του Ted Lasso έκανε στους θαυμαστές της το απόλυτο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου 2023, επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης σεζόν της σειράς με ένα teaser trailer τόσο συγκινητικό και απλό όσο και η ίδια η σειρά. Έκτοτε, οι φαν του Ted Lasso μετρούν αντίστροφα μέχρι την 15η Μαρτίου και τα νέα επεισόδια.

Τι περιμένουμε να δούμε στη νέα σεζόν

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι οι βασικοί παίκτες θα επιστρέψουν στην τρίτη σεζόν του Ted Lasso, ακόμα και αν βρίσκονται σε διαφορετική θέση από εκείνη που τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το Digital Spy, oJason Sudeikis θα συνεχίσει ως ο απίστευτα συμπαθής Ted Lasso, με τον Brendan Hunt να είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία ως Coach Beard. Την ομάδα των Diamond Dogs συμπληρώνουν ο Brett Goldstein ως Roy Kent και ο Jeremy Swift ως Higgins. Ωστόσο, έχουν χάσει τον Nate (Nick Mohammed), ο οποίος τώρα ενώνει τις δυνάμεις του με τον Rupert του Anthony Head στη West Ham. Η Hannah Waddingham επιβεβαίωσε την επιστροφή της ως ιδιοκτήτρια της ομάδας Rebecca Welton, ενώ η Juno Temple επιστρέφει επίσης ως η κολλητή της και εξαιρετική PR Keeley Jones.

Επιπλέον, υπάρχουν πάντα περιθώρια για νέες προσθήκες, αρχής γενομένης με την Jodi Balfour που πρωταγωνιστεί επίσης στην αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «For All Mankind», η οποία εντάχθηκε στο καστ της τρίτης σεζόν. Η Sarah Niles, η οποία εντάχθηκε στο καστ για τη δεύτερη σεζόν ως αθλητική ψυχολόγος Dr Sharon Fieldstone δεν έχει επιβεβαιώσει την επιστροφή της, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει επίσης.

Από πλευράς πλοκής, η τρίτη σεζόν είναι πιθανό να εξελιχθεί φυσικά από τη δεύτερη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι η AFC Richmond θα αντιμετωπίσει νέους αντιπάλους εντός και εκτός γηπέδου. Με αποστολή να επιστρέψουν στην κορυφή, οι παίκτες θα πρέπει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή εκτός γηπέδου, πράγμα που εύκολο λέγεται, αλλά δύσκολα γίνεται πραγματικότητα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.