Ποιος θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Σλόβαν

Βέλγικη σφυρίχτρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν για τα προκριματικά του Europa League.

Ποιος θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Σλόβαν

Τον διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4/8, 22:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League γνωστοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (29/7) η UEFA.

Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Σλοβάκους θα σφυρίξει ο 32χρονος Βέλγος Λορένς Βισέρ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ρίεν Βάνιζερε, Τιμπόντ Νάισεν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Λοθάρ Ντχοντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι ελληνικής ομάδας που θα διευθύνει ο Βισέρ, καθώς είχε σφυρίξει το Λέστερ – ΑΕΚ (2-0) τον Δεκέμβριο του 2020 και το ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ (2-1) τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version