Σοκ στο Παρίσι, η Γκινγκάμπ εκτέλεσε από τα 11 βήματα την Παρί

Η Γκινγκάμπ πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Ligue Cup Γαλλίας, αποκλείοντας μέσα στην έδρα της την Παρί σεν Ζερμέν με 2-1.

Σοκ στο Παρίσι, η Γκινγκάμπ εκτέλεσε από τα 11 βήματα την Παρί

«Βόμβα» της Γκινγκάμπ στα προημιτελικά του Ligue Cup Γαλλίας, αφού άφησε εκτός συνέχειας την Παρί που μάλιστα κατέβηκε στην αναμέτρηση με αρκετούς βασικούς.

 

Από την άλλη, η Μονακό παρά τη συνεχιζόμενη παρακμή της κατάφερε να προκριθεί και αυτή στα ημιτελικά. Η Ρεν κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με τον Μπουριγκό, με τον Λόπες να ισοφαρίζει στο 55’. Όλα κρίθηκαν στη δραματική διαδικασία των πέναλτι, όπου μετά από 22(!!) εκτελέσεις, ο Μπαντιασίλ ήταν αυτός που ευστόχησε και έστειλε τους Μονεγάσκους στην επόμενη φάση.

Μαζί με τις Στρασμπούρ, Μονακό και Γκινγκάμπ, θα συμπληρώσει την τετράδα των ημιτελικών η Μπορντό που επικράτησε 1-0 της Χάβρης με γκολ του Καλού στο 70’.

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version