O Τραμπ τα βάζει με τα ΜΜΕ για τις φωτογραφίες με το πόσοι ήρθαν στην ορκωμοσία

Μπαίνοντας στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ τα έβαλε αμέσως με τα ΜΜΕ -με θέμα την «προσωπική» του πολιτική υπόληψη: Το επιτελείο του νέου προέδρου κατηγόρησε τις αμερικανικές εφημερίδες πως υποβάθμισαν το πλήθος στην ορκωμοσία του, επιμένοντας πως «ήταν το μεγαλύτερο πλήθος από ποτέ» -έστω κι αν ο φωτογραφικός φακός έλεγε άλλα. Πάντως, ο Λευκός Οίκος απέφυγε να αναφερθεί στο πλήθος των διαδηλωτών εναντίον του Τραμπ στην Ουάσινγκτον, οι οποίες κατά τις περισσότερες εκτιμήσεις ξεπέρασαν σε κάθε περίπτωση το κοινό της ορκωμοσίας.

Μπαίνοντας στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ τα έβαλε αμέσως με τα ΜΜΕ -με θέμα την «προσωπική» του πολιτική υπόληψη: Το επιτελείο του νέου προέδρου κατηγόρησε τις αμερικανικές εφημερίδες πως υποβάθμισαν το πλήθος στην ορκωμοσία του, επιμένοντας πως «ήταν το μεγαλύτερο πλήθος από ποτέ» -έστω κι αν ο φωτογραφικός φακός έλεγε άλλα.

Πάντως, ο Λευκός Οίκος απέφυγε να αναφερθεί στο πλήθος των διαδηλωτών εναντίον του Τραμπ στην Ουάσινγκτον, οι οποίες κατά τις περισσότερες εκτιμήσεις ξεπέρασαν σε κάθε περίπτωση το κοινό της ορκωμοσίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.