Για πάντα «πράσινος» ο Μπεργκ, μένει μέχρι το 2019

Σε πλήρη συμφωνία με τον Μάρκους Μπερκ για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2019 έφτασε ο Παναθηναϊκός. Ουσιαστικά η συμφωνία ήταν η προέκταση της χθεσινοβραδινής πρώτης επαφής που είχε ο εκπρόσωπος του Σουηδού στράικερ με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στη διάρκεια της οποίας φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση και των δύο πλευρών για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σε πλήρη συμφωνία με τον Μάρκους Μπερκ για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2019 έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Ουσιαστικά η συμφωνία ήταν η προέκταση της χθεσινοβραδινής πρώτης επαφής που είχε ο εκπρόσωπος του Σουηδού στράικερ με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στη διάρκεια της οποίας φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση και των δύο πλευρών για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Στο νέο ραντεβού της Πέμπτης βρέθηκε η «χρυσή τομή» σε κάποια ανοικτά ζητήματα που υπήρχαν κι έτσι ο διεθνής άσος θα παραμείνει «πράσινος» τουλάχιστον γι΄ άλλα τρία χρόνια. Όπως έγινε γνωστό οι υπογραφές θα μπουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης ο εκπρόσωπος του Μπεργκ μετέφερε στη διοίκηση την απόλυτη ικανοποίηση του παίκτη για τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε ο σύλλογος κι έτσι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κλείσει και τυπικά η υπόθεση.

Τα ακριβή ποσά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο, οι ετήσιες απολαβές του θα είναι σημαντικά αυξημένες σε σχέση με αυτές που εισέπραττε (πάνω από 1 εκ. ευρώ τον χρόνο).

Επίσης και η ρήτρα που μπήκε σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί καθώς αγγίζει περίπου τα 8 εκ. ευρώ.

Ο Μπεργκ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και στην πρώτη του σεζόν πέτυχε 15 γκολ στη Super League.

Ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ο καλύτερος ξένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2015 ανανέωσε το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» για 3 χρόνια (2018), ενώ τον περασμένο Μάρτιο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μετράει συνολικά 114 συμμετοχές και 70 γκολ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.