Τριπλό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη

Τρεις κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο 24ωρο, τελευταίο της μεταγραφικής περιόδου. Η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου. Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης και ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.Τέλος, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Κρουζέιρο ότι ο αμυντικός Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κλείσει στους πρωταθλητές.

Τρεις κινήσεις ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο 24ωρο, τελευταίο της μεταγραφικής περιόδου. Η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης και ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ. Ο Ρομάο είναι 32 ετών και αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνο.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Κρουζέιρο ότι ο αμυντικός Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κλείσει στους πρωταθλητές. Ο Βραζιλιάνος είναι μόλις 21 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και με αυτόν ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές «εκκρεμότητες» για τους «ερυθόλευκους».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.