Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν πιστεύω ότι θα ισχύσει η απόφαση απόρριψης της υποψηφιότητάς μου

Απέρριψε ως εκπρόσθεσμη η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ, τηρώντας αυστηρά τον κανονισμό. Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, που προσήλθε τρέχοντας στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, η υποψηφιότητα υποβλήθηκε με καθυστέρηση οκτώ λεπτών.

Απέρριψε ως εκπρόσθεσμη η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ, τηρώντας αυστηρά τον κανονισμό. Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, που προσήλθε τρέχοντας στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, η υποψηφιότητα υποβλήθηκε με καθυστέρηση επτά λεπτών.

Λίγη ώρα αφ’ ότου έγινε γνωστό ότι η υποψηφιότητα απερρίφθη, ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού, και δήλωσε ότι θα υποβάλλει ένσταση.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει γιατί ελήφθη η απόφαση αυτή, από τη στιγμή που δεν υπήρχε αντίρρηση από την πλευρά των συνυποψηφίων του.

«Δεν πιστεύω ότι θα ισχύσει η απόφαση. Αν ισχύσει αυτοί που θα τη λάβουν, θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη» δήλωσε.

Σε tweet του ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως ενημερώθηκε από τα δελτία ειδήσεων για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του και πως λυπάται για την εξέλιξη αυτή

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.