• Αναζήτηση
 • Ουγγαρία: Προς «κινητά δικαστήρια» στα σύνορα για πρόσφυγες

  Τα πρώτα κινητά δικαστήρια στα σύνορα με τη Σερβία, προκειμένου να διώκουν πρόσφυγες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, θα θέσουν σε λειτουργία οι Αρχές της Ουγγαρίας την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει πηγή από το υπουργείο Εσωτερικών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα πρώτα κινητά δικαστήρια στα σύνορα με τη Σερβία, προκειμένου να διώκουν πρόσφυγες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, θα θέσουν σε λειτουργία οι Αρχές της Ουγγαρίας την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε πηγή από το υπουργείο Εσωτερικών το Σάββατο.

  «Τέτοια “κινητά δικαστήρια” θα περιλαμβάνουν δικαστές και εισαγγελείς. Θα διαθέτουν ειδικά αυτοκίνητα για να δικάζουν τους δράστες, να αποφεύγουμε να φέρνουμε τους παραβάτες προς τα ενδότερα της επικράτειάς μας και για να μη χάνουμε χρόνο, τα δικαστήρια θα πραγματοποιούνται κοντά στα σύνορα», υποστηρίζει πηγή από το υπουργείο Εσωτερικών στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Spuntik.

  Τα πρώτα δικαστήρια θα ξεκινήσουν να λειτουργούν κοντά στα χωριά Ρόζσκε και Ασοτχάλομ, κοντά στα σύνορα με τη Σερβία.

  Κόσμος
  One Channel Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk