• Αναζήτηση
 • Πέθανε ο Βρετανός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Φροστ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Βρετανός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Φροστ, γνωστός για τις συνεντεύξεις του με τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον.

  Ο Φροστ πέθανε το Σάββατο από καρδιακή, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, στο κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabet, όπου βρισκόταν για να πραγματοποιήσει ομιλία.

  Η καριέρα του Σερ Ντέιβιντ Φροστ περιελάμβανε τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών όπως το The Frost Report.

  Οι αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ρίτσαρντ Νίξον, αποτυπώθηκαν κινηματογραφικά στο οσκαρικό Frost/Nixon.

  Σε αυτές τις συνεντεύξεις, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος είχε παραιτηθεί δύο χρόνια νωρίτερα, σχεδόν έφτασε στο σημείο να απολογηθεί για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο Ουοτεργκέιτ.

  «Ο Σερ Ντέιβιντ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, με χάρισμα, πνεύμα, ταλέντο, εξυπνάδα και ζεστασιά σε ίσες ποσότητες» δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Φροστ.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk