Τα μάθατε τα νέα; Τα χάπια μου!

Κύριε διευθυντά, δεδομένου ότι η περιρρέουσα κατάσταση μάς έχει ρίξει στα χάπια (ενίοτε και στα ληγμένα)

Τα μάθατε τα νέα; Τα χάπια μου! | tovima.gr
Κύριε διευθυντά.
Δεδομένου ότι η περιρρέουσα κατάσταση μάς έχει ρίξει στα χάπια (ενίοτε και στα ληγμένα), ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς είναι αδιαμφισβήτητα ο δικός μας άνθρωπος, ως ο πολιτικός που ανακοίνωσε ότι από 1ης Νοεμβρίου θα αγοράζουμε τα φάρμακά μας φθηνότερα, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται και το κόστος τους για τα γονατισμένα, οικονομικώς, ασφαλιστικά ταμεία. Αν μη τι άλλο, από τούδε και στο εξής η… διά των χημικών ουσιών καταστολή μας προκειμένου να αντέξουμε και τη νέα δέσμη μέτρων θα μας στοιχίζει λιγότερο. Αυτά είναι φιλολαϊκά μέτρα! Στο πλαίσιο μιας αντιλαϊκής πολιτικής…
Μετά τιμής
Πανδώρα
ΥΓ.: Κατά τα άλλα, επανέρχεται η ρύθμιση για τα αδέλφια που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις, τα οποία θα μπορούν να μετεγγραφούν ξανά στην ίδια πόλη. Ε, ναι!
* Είναι εξάλλου ο μοναδικός τρόπος ώστε να γλιτώσουν ορισμένοι γονείς τα ηρεμιστικά. Γιατί όσο και αν φθηναίνουν τα χάπια, δεν παύουν να είναι ένα σημαντικό έξοδο για μια οικογένεια που βλέπει διαρκώς τα έσοδά της και τις ψυχολογικές αντοχές της να μειώνονται.
* «Αυτό το δισκίο, το ακουμπισμένο στο μαύρο ατμοσφαιρικό τραπέζι, που το περνάς κι εσύ, όπως κι οι άλλοι, για φεγγάρι, ας’ το, δεν είναι φεγγάρι. Είναι το βραδινό μου χάπι το ψυχότροπο», Κική Δημουλά.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk