• Αναζήτηση
 • Ατυπη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα τον Ιούλιο

  Υπο συζήτηση βρίσκεται σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο η ιδέα της πραγματοποίησης μιας άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα μέσα Ιουλίου η οποία εκτός των άλλων θα έχει ως θέμα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα

  Υπο συζήτηση βρίσκεται σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο η ιδέα της πραγματοποίησης μιας άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα μέσα Ιουλίου η οποία εκτός των άλλων θα έχει ως θέμα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβεβαίωσαν στο «Βήμα» την πληροφορία προσθέτοντας ωστόσο ότι «προς το παρόν δεν πρόκειται για κάτι επίσημο».
   
  Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή ή Δευτέρα οι επικεφαλής της τρόικας τρόικας –Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ)- θα βρεθούν στην Αθήνα ώστε να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, τον νέο υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα και ενδεχομένως τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

  Η τρόικα θα υποβάλει αμέσως μετά ενημερωτικές εκθέσεις στο Eurogroup και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ για τη δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα και την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk