Λαμπερή πρεμιέρα του «Journey 2: The Mysterious Island»

Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 2 Ιανουαρίου- η πρεμιέρα της ταινίας «Journey 2: The Mysterious Island» στο Λος Άντζελες, με τους νεαρούς πρωταγωνιστές να φέρνουν έναν αέρα νιότης, φρεσκάδας και λάμψης στο κόκκινο χαλί.

Πρόκειται για την επίσημη προβολή της συναρπαστικής συνέχειας της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Journey to the Center of the Earth 3D» του 2008 – της πρώτης live-action ταινίας που γυρίστηκε σε digital 3D.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η Βανέσα Χάτζενς, η οποία φορώντας μια μάξι τουαλέτα σεέντονο κίτρινο χρώμα και αρχαιοελληνικό στιλ ήταν άκρως εκθαμβωτική.

Η 24χρονη ηθοποιός υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές της, πόζαρε χαμογελαστή και φωτογραφήθηκε με όλους τους συναδέρφους από το καστ της ταινίας που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Λαμπερό παρών έδωσαν επίσης οι Ρέιτσελ Μακ Άνταμς -η οποία λάνσαρε ένα ανοιξιάτικο λουκ με μια μακριά λουλουδάτη φούστα με βαθύ σκίσιμο στο πλάι-, Κριστίν Ντέιβις, Άσλεϊ Τισντέιλ -φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Βανέσα Χάτζενς στη νεανική ταινία High School Musical-, αλλά και η ηθοποιός Μπέλα Θρόουν.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι άντρες πρωταγωνιστές της ταινίας Τζος Χάτσερσον, Άστιν Μπάτλερ, Ντουέιν Τζόνσον και Λούις Γκάζμαν, ενώ ιδιαίτερα λαμπερή ήταν και η άφιξη του Ντόναλντ Σάδερλαντ, τον οποίο θα δούμε σύντομα στην πολυαναμενόμενη ταινία Hunger Games.

Από τον χώρο της μουσικής την πρεμιέρα παρακολούθησαν ο τραγουδιστής των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ και ο μπασίστας του γκρουπ Ρόμπερτ Τρουτζίλο με την οικογένεια του.

Να σημειώσουμε ότι την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μπραντ Πέιτον και την παραγωγή ο Μπιου Φλιν, ο οποίος παρακολούθησε την πρεμιέρα συνοδευόμενος από την εγκυμονούσα σύζυγό του, την ηθοποιό Μάρλεϊ Σέλτον.

Όσο για την ιστορία του «Journey 2: The Mysterious Island» (Ταξίδι στο μυστηριώδες νησί), αυτή ξεκινάει όταν ο 17χρονος Σον (Τζος Χάτσερσον) λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά.

Ο πατριός του (Ντουέιν Τζόνσον), βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου (Λούις Γκάζμαν) και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του (Βανέσα Χάτζενς), θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο Μάικλ Κέιν ως παππούς του Σον, καθώς και οι Αλεξάντερ Άντερσον και Κριστίν Ντέιβις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.