O 85χρονος Χιου Χέφνερ δεν θα παντρευτεί τελικά την Κρίσταλ Χάρις, διότι η μόλις 25χρονη Playmate άλλαξε γνώμη κι άφησε τον ιδρυτή του περιοδικού Playboy «στα κρύα του λουτρού».

Ο, παρ’ ολίγον γαμπρός και η παρ’ ολίγον νύφη είχε προγραμματιστεί να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης το ερχόμενο Σάββατο στην έπαυλη «Playboy» του Χέφνερ ενώπιον 300 προσκεκλημένων. Αλλά τα σχέδια άλλαξαν.

«Ο γάμος ακυρώνεται. Η Κρίσταλ άλλαξε γνώμη», έγραψε ο Χιου Χέφνερ στο Twitter του. «Ο χωρισμός με πληγώνει, αλλά καλύτερα τώρα παρά μετά το γάμο», συμπλήρωσε ο ίδιος λίγο αργότερα.

Αρνήθηκε επίσης, τα όσα γράφτηκαν σε κουτσομπολίστικα sites ότι ο γάμος ακυρώθηκε λόγω ενός μεγάλου τσακωμού του ζευγαριού που προηγήθηκε.

Ο Χέφνερ είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κρίσταλ την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ φρόντισε να αναγγείλει τα ευχάριστα στο Twitter του αμέσως μετά.

Ο πρώτος γάμος του Χιου Χέφνερ με την Μίλντρεντ Ουίλιαμς κατέληξε σε διαζύγιο το 1959. Η δεύτερή του γυναίκα ήταν επίσης Playmate, ονόματι Κόνραντ που σήμερα είναι 48 ετών, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2010.

Η Κρίσταλ Χάρις, ωστόσο, δε θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες. Έφυγε εγκαίρως από την θρυλική έπαυλη παίρνοντας μαζί και το αγαπημένο σκυλάκι του Χέφνερ, ένα κόκερ σπάνιελ με το όνομα Τσάρλι.

Ήταν η χαριστική βολή για τον ώριμου ηλικίας γόη…