«Αν χρειαστεί θα σφουγγαρίσω και σκάλες», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεκριτικό της εφημερίδας Το Βήμα, Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Για λόγους επιβίωσης θα έκανα τα πάντα!
Η πρωταγωνίστρια μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και σε τάλεντ σόου.
«Γιατί να μην πάω;», απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα πήγαινε και στο Dancing with the stars.
«Οι γονείς μας στην Κατοχή για λόγους επιβίωσης έκαναν πολλά. Γι’ αυτό και εγώ έχω πει ότι δεν θα πω ποτέ μεγάλη κουβέντα.
Ένα δεν θα έκανα και για κανέναν λόγο: να πουλήσω την ψυχή μου. Οποιαδήποτε δουλειά θα την έκανα».
Διαβάστε περισσότερα…
Ηθοποιοί και συγγραφείς σε ρόλο δασκάλου
Ένα φιλόδοξο κομμάτι του Νέου Σχολείου που θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τον Σεπτέμβρη πιλοτικά στα σχολεία της χώρας, αποτελεί το μεγάλο πολιτιστικό πρόγραμμα «Παπαδιαμάντης – Ελύτης – Γκάτσος – Τσίρκας: 100 χρόνια μετά» που παρουσιάστηκε σήμερα στο υπουργείο Παιδείας.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργίας πρωτότυπων έργων από μαθητές για να μελετήσουν το έργο μεγάλων συγγραφέων και ποιητών της χώρας.
Στόχος είναι οι μαθητές να δημιουργήσουν βίντεο, να στήσουν εκθέσεις, να φτιάξουν θεατρικά, αλλά και ό,τι άλλο εμπνευστούν σχετικά με τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου και του Στρατή Τσίρκα.

Διαβάστε περισσότερα…

Δωρεάν εξετάσεις για το έντερο από σήμερα. Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του παχέος εντέρου ξεκινά το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ (ΔΔΥ).
Η δράση αυτή απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 50-75 ετών και τοπρόγραμμα θα διαρκέσει έως την 31η Μαρτίου.
Διαβάστε περισσότερα…

Ξένες γλώσσες σε… τιμή ευκαιρίας
«Στις δυο γλώσσες η μια δώρο» διαφημίζουν μεγάλα φροντιστήρια της Αθήνας. Ιταλικά με 2 ευρώ, διαφημίζει φροντιστήριο του Πειραιά.
«Με κάθε εγγραφή δώρο ένα ι phone» προσφέρει άλλο μεγάλο φροντιστήριο της ίδιας πόλης.

Οι λέξεις «φροντιστήρια» και «προσφορές» δεν πήγαιναν συχνά στην ίδια φράση σε περιόδους οικονομικής άνθισης, όπου το ακριβό έμοιαζε συνώνυμο του ποιοτικού.
Εφέτος, δεύτερη χρονιά της οικονομικής κρίσης, με ένα περίπου 30% των φροντιστηρίων να φυτοζωούν ή να έχουν ήδη κλείσει, η πολιτική έχει ριζικά αλλάξει.
Διαβάστε περισσότερα…

Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί περισσότερα εμφράγματα από το αλκοόλ και την κοκαΐνη.

Η ατμοσφαιρική μόλυνση ευθύνεται για περισσότερα εμφράγματα από όσα μπορεί να προκαλέσει η χρήση κοκαΐνης και συνιστά κίνδυνο για την καρδιά, ανάλογου μεγέθους με το αλκοόλ, σύμφωνα με βελγική έρευνα.
Διαβάστε περισσότερα…

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει στο fashion show του Mugler
καθώς ο στυλίστας της Nicola Formichetti είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου.
Εκτός αν τελευταία στιγμή το παίξει diva και περπατήσει απλώς.
Πάντως και η ίδια το επιβεβαιώνει μέσω του twitter της.
Δείτε το video το βράδυ στις 22.00 (ώρα Ελλάδος) στο Facebook.