Στην Ισπανία η Creta Farm

Μετά τις ΗΠΑ, η ελληνική εταιρεία παραγωγής αλλαντικών Creta Farm των αδελφών Δομαζάκη ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην τοποθέτηση των αλλαντικών με ελαιόλαδο και στα ράφια ισπανικών σουπερμάρκετ. Ειδικότερα, από τα μέσα Ιανουαρίου η εταιρεία εισήγαγε 14 κωδικούς της σειράς αλλαντικών με ελαιόλαδο στην αγορά της Ισπανίας. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη αγορά διαθέτει μακρά παράδοση στον κλάδο των αλλαντικών και απευθύνεται σε καταναλωτικό κοινό με υψηλές απαιτήσεις.

Στην Ισπανία  η Creta Farm | tovima.gr

Μετά τις ΗΠΑ, η ελληνική εταιρεία παραγωγής αλλαντικών Creta Farm των αδελφών Δομαζάκη ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην τοποθέτηση των αλλαντικών με ελαιόλαδο και στα ράφια ισπανικών σουπερμάρκετ. Ειδικότερα, από τα μέσα Ιανουαρίου η εταιρεία εισήγαγε 14 κωδικούς της σειράς αλλαντικών με ελαιόλαδο στην αγορά της Ισπανίας. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη αγορά διαθέτει μακρά παράδοση στον κλάδο των αλλαντικών και απευθύνεται σε καταναλωτικό κοινό με υψηλές απαιτήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυναμική της ισπανικής αγοράς αλλαντικών μεταφράζεται στην κατανάλωση 600.000 τόνων ετησίως, με τον τζίρο να αγγίζει τα 7 δισ. ευρώ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η καινοτομία των αλλαντικών με ελαιόλαδο έχει γίνει αποδεκτή από την ισπανική καρδιολογική κοινότητα. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που λανσάρει η κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farm στην Ισπανία έλαβαν την πιστοποίηση του Ισπανικού Καρδιολογικού Ιδρύματος και κυκλοφορούν με το σήμα του φορέα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk