Σύντομα διεθνή

* Wells Fargo: Χρεώσεις ύψους 40 δισ. δολαρίων που σχετίζονται με την εξαγορά της Wachovia αναμένεται να εμφανίσει στο τέταρτο τρίμηνο χρήσης η τράπεζα, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών της Ladenburg Τhalmann, οι οποίοι μειώνουν την τιμή-στόχο για τη μετοχή της τράπεζας. Ωστόσο, οι εν λόγω χρεώσεις δε θα εμφανίζονται στον ισολογισμό, όπου η Wells Fargo αναμένεται να παρουσιάσει κέρδη της τάξεως των 2 δολαρίων ανά μετοχή. Παράλληλα, ο αναλυτής επεσήμανε πως θα υπάρξουν και άλλα 11 δισ.

Σύντομα διεθνή | tovima.gr

* Wells Fargo: Χρεώσεις ύψους 40 δισ. δολαρίων που σχετίζονται με την εξαγορά της Wachovia αναμένεται να εμφανίσει στο τέταρτο τρίμηνο χρήσης η τράπεζα, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών της Ladenburg Τhalmann, οι οποίοι μειώνουν την τιμή-στόχο για τη μετοχή της τράπεζας. Ωστόσο, οι εν λόγω χρεώσεις δε θα εμφανίζονται στον ισολογισμό, όπου η Wells Fargo αναμένεται να παρουσιάσει κέρδη της τάξεως των 2 δολαρίων ανά μετοχή. Παράλληλα, ο αναλυτής επεσήμανε πως θα υπάρξουν και άλλα 11 δισ. δολάρια χρεώσεων από απομειώσεις. Οι αναλυτές, ακόμη, περιορίζουν την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Wells Fargo κατά 3 δολάρια, στα 37 δολάρια και επισημαίνουν ότι το πρόβλημα της τράπεζας είναι πως δεν μπορεί να μειώσει το κόστος καταθέσεων με τις υφιστάμενες συνθήκες. * Εnel: Ενα πιλοτικό έργο που θα επιτρέψει στα πλοία να θέτουν εκτός λειτουργίας τις μηχανές τους όταν αγκυροβολούν στο λιμάνι, μειώνοντας έτσι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, παρουσιάζουν στο συνέδριο της SeaΤradeΜed στη Βενετία η εταιρεία και οι λιμενικές αρχές της Civitavecchia, του Fiumicino και της Gaeta, με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Fincantieri. Ειδικότερα, οι λιμενικές αρχές της Civitavecchia, του Fiumicino και της Gaeta και η Εnel, με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Fincantieri, έχουν αναπτύξει ένα πρωτοποριακό έργο που, σε συμφωνία πάντα με τα διεθνή τεχνικά πρότυπα, θα επιτρέψει στα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται το λιμάνι της Civitavecchia να θέτουν εκτός λειτουργίας τις γεννήτριές τους και να χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια με μηδενικούς ρύπους, παραγόμενη από ανανεώσιμες πηγές.

* Βoeing Co: Η μεγάλη κατασκευάστρια αεροσκαφών ανακοίνωσε χθες ότι προχωρεί στην αναδιοργάνωση του κλάδου εμπορικών αεροσκαφών, στον απόηχο και των νέων καθυστερήσεων στην παράδοση του 787 Dreamliner, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η Βoeing ανακοίνωσε ότι ο κ. Ρat Shanahan, πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του προγράμματος των 787, θα αναλάβει άλλη θέση, ενώ ο κ. Carolyn Corvi, πρώην επικεφαλής του τμήματος, θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του έτους.

* Dell: Διεξοδική έρευνα θα διεξάγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε «πακέτο βοήθειας» ύψους 52,7 εκατ. ευρώ που δόθηκε από την κυβέρνηση της Πολωνίας στην εταιρεία τεχνολογίας και κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών για την ανέγερση εργοστασίου στην περιοχή Λοτζ. Σύμφωνα με την επίτροπο Ανταγωνισμού της ΕΕ κυρία Νέλι Κρους η ΕΕ πρέπει να ερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της βοήθειας για να βεβαιωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο συνεισφέρει στην περιφερειακή ανάπτυξη και για να διασφαλισθεί ότι δεν θα ισχυροποιήσει τη θέση της Dell σε μια πτωτική οικονομία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk