Οχι μόνο το όνειρο της να βρεθεί κάποια στιγμή στο Λευκό Οίκο, αλλά και τον γάμο φαίνεται πως πρόκειται να στοιχίσει στην Σάρα Πέιλιν, μέχρι τώρα αγαπημένη του Κόμματος του Τσαγιού, η αποκαλυπτική βιογραφία της από τον Τζο ΜακΓκίνις η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όπως αναφέρει ο National Enquirer, φίλοι του ζεύγους Πέιλιν δηλώνουν ότι ο σύζυγός της Τοντ «έχει σιχαθεί» τα συνεχή σκάνδαλα που μαστίζουν το γάμο τους από τότε που κατέβηκε ως υποψήφια για αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ότι είναι έτοιμος να καταθέσει αίτηση διαζυγίου – πράγμα που αν συμβεί θα αμαυρώσει σχεδόν ανεπανόρθωτα την εικόνα της Πέιλιν στα μάτια των συντηρητικών ψηφοφόρων της.

Πέρα όμως από τον γάμο της που φαίνεται ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσει, η άλλοτε πολλά υποσχόμενη πολιτικός μοιάζει να αποχαιρετά και το όνειρο της προεδρίας. Μάλιστα οι σύμβουλοί της φέρονται να την έχουν προειδοποιήσει ότι μια υποψηφιότητα για το ανώτατο αμερικανικό αξίωμα θα είναι «πολιτική αυτοκτονία» εξαιτίας όσων θα «ξεθάψουν» από το παρελθόν της οι αντίπαλοί της.

Στο βιβλίο του με τίτλο «Ψάχνοντας για την πραγματική Σάρα Πέιλιν», ο ΜακΓκίνις κατηγορεί την 47χρονη ότι στο παρελθόν πέρασε μια νύχτα πάθους με τον μικρότερό της μαύρο μπασκετμπολίστα Γκλεν Ράις, ότι έκανε χρήση κοκαΐνης και ότι διατηρούσε επί έξι μήνες εξωσυζυγικό δεσμό με τον Μπραντ Χάνσον, συνέταιρο του συζύγου της Τοντ – ισχυρισμοί που μάλλον διέλυσαν τις ελπίδες της φιλόδοξης Πέιλιν για την αμερικανική προεδρία.

«Η Σάρα Πέιλιν καταστράφηκε από την ασυγκράτητη βιογραφία της από τον Τζο ΜακΓκίνις. Έβγαλε στη φόρα όλα της τα ψέματα, τις συγκαλύψεις και τα μυστικά. Ως αποτέλεσμα, οι σύμβουλοί της τής είπαν ότι θα ήταν πολιτική αυτοκτονία να θέσει υποψηφιότητα για το Λευκό Οίκο. Ο Τύπος και οι Δημοκρατικοί θα έκαναν πάρτι ξεσκαλίζοντας τις βρώμικες λεπτομέρειες της ζωής της.», δήλωσε πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος.