Ο οίκος Yves Saint Laurent σε συνεργασία με το ΒΗΜΑΜΕΝ έδωσαν τη δυνατότητα σε δέκα αναγνώστες να κερδίσουν από ένα άρωμα LA NUIT DE L’HOMME YVES SAINT LAURENT. Οι νικητές βρίσκονται στο τέλος του παρόντος κειμένου. Ακολουθεί το αρχικό μήνυμα συμμετοχής:

«Εκείνο που χρειάζεται είναι να διατηρείτε ενεργό προφίλ στο Facebook, να κάνετε κλικ στο «Like!» ή «Μου αρέσει!» και να γίνετε fan στη σελίδα του Βήματος ή στη σελίδα του ΒΗΜΑΜΕΝ, κάτι που μπορείτε να κάνετε πατώντας απλώς τα αντίστοιχα buttons ακριβώς από κάτω.


Λίγα λόγια για το La Nuit de L’Homme Yves Saint Laurent:

Με το La Nuit de L’Homme, o οίκος Yves Saint Laurent ανακαλύπτει ένα νέο αρωματικό κόσμο για τον σύγχρονο άντρα, αποκαλύπτοντας την αποπλανητική διάθεση της νύχτας, την έλξη του κινδύνου και τον αισθησιασμό του πειρασμού! Ένα άρωμα γεμάτο ένταση και αντιπαραθέσεις, που εκφράζει μια συγχρόνως ισχυρή και ευαίσθητη προσωπικότητα μέσα από την εικόνα του ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, στο ολοκαίνουριο διαφημιστικό φιλμ που σκηνοθέτησε ο Ντάρεν Αρονόφσκι λίγο μετά από τα γυρίσματα του οσκαρικού «Μαύρου Κύκνου»!

Στην κορυφή, η φρεσκάδα του αρώματος κάρδαμου συνδέεται με λουλουδάτες νότες και με την πολύτιμη ευωδιά του περγαμόντου. Μια δονούμενη καρδιά μέσα στην οποία το ξύλο του κέδρου «επιβάλλεται» ενώ νότες λεβάντας επιφέρουν καθαρότητα και ελαφρότητα. Μυστηριώδες και αποπλανητικό χάρη στην παρουσία vetiver, εξασφαλίζει ένα μοναδικό οσφρητικό πλούτο! Ανατρεπτικό και τολμηρό, περιλαμβάνει μια μοναδική μορφή φωτεινότητας και ευθραυστότητας, με τη μαγνητική παρουσία του σανδαλόξυλου σε συνδυασμό με τη θέρμη του κεχριμπαριού!

Όσοι είναι ήδη fan της μίας ή της άλλης σελίδας μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση. O διαγωνισμός θα διαρκέσει ως και την επόμενη Πέμπτη 12/5/2011. Oι νικητές θα ειδοποιηθούν για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.»

Οι χρήστες του Facebook που κέρδισαν τα αρώματα είναι οι:
Vaggelis J Lentzos
Yorgos Klivo
Spyros Klaoudatos
Christina Ziridou
Sissy Toli
Galas Nicolas
ΕΛΕΝΗ ΜΑΣΟΥΡΑ
Souzana Papadopoulou
Andreas Kagkelaris
Alexander Bardis
Θα ειδοποιηθούν σήμερα (Δευτέρα, 16/5) με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.


Παρακαλούνται όλοι οι νικητές του διαγωνισμού Yves Saint Laurent που δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας να απαντήσουν στο μήνυμα που τους έχει αποσταλλεί από το facebook προφίλ «Το Βήμα» ως αύριο. Διαφορετικά τα δώρα τους θα περάσουν στους αναπληρωματικούς νικητές.