ΥΛΙΚΑ (για 4 µπέργκερ)

Για τα μπιφτέκια

800 γρ. κιµά, µοσχαρίσιο

200 γρ. φρυγανιά, τριµµένη

1 κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο

2 αβγά

2 κ.γ. µουστάρδα

2 κ.σ. µαϊντανό, ψιλοκοµµένο

αλάτι, πιπέρι

Για το σερβίρισμα

4 ψωµάκια για µπέργκερ, κοµµένα στη µέση

8 κ.γ. σπιτική σάλτσα λαχανικών

4 φύλλα µαρουλιού, καλά πλυµένα

8 ροδέλες ντοµάτας

8 φέτες τυρί τσένταρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Μπιφτέκια: Σε ένα µπολ βάζουµε όλα τα υλικά και ζυµώνουµε καλά έως ότου ενωθούν. Αν το µείγµα έχει πολλά υγρά, προσθέτουµε λίγη ακόµη τριµµένη φρυγανιά, ώστε να πλάθεται εύκολα και να γίνει σφικτό. Σκεπάζουµε µε διάφανη µεµβράνη και το αφήνουµε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Πλάθουµε 8 λεπτά µπιφτέκια, τα πατάµε ελαφρώς µε τις παλάµες µας και τα βάζουµε σε έναν δίσκο. Τα σκεπάζουµε µε διάφανη µεµβράνη και τα αφήνουµε για λίγο στο ψυγείο. Ψήνουµε τα µπιφτέκια σε λαδωµένη σχάρα.

2 Σερβίρισµα: Απλώνουµε από 1 κ.γ. σάλτσα σε κάθε ψωµάκι (στο κάτω µέρος), βάζουµε από 1 φύλλο µαρουλιού, 1 ροδέλα ντοµάτας, 1 µπιφτέκι, 1 φέτα τυρί, 1 κ.γ. σάλτσα, 1 ροδέλα ντοµάτας, 1 µπιφτέκι, 1 φέτα τυρί, και κλείνουµε µε τα καπάκια του ψωµιού.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΙΟΣ, ιδανικά ισορροπημένη

Η πρώτη μπύρα στον κόσμο που συνδύασε τα πλούσια γευστικά στοιχεία από 5 δημητριακά (κριθάρι, σιτάρι, σίκαλη, καλαμπόκι και ρύζι) για να δημιουργήσει μια απολαυστική, μεστή γεύση.