Tο πλήρως ανακαινισμένο MAKEDONIA PALACE καλωσόρισε τον κορυφαίο έλληνα chef Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος επιμελείται, πλέον, όλα τα μενού του, διαμορφώνοντας τη σύγχρονη γαστρονομική του ταυτότητα. Ο έμπειρος σεφ θα επιμελείται όλα τα food services του MAKEDONIA PALACE και συγκεκριμένα το μενού των εστιατορίων Salonica Restaurant και Navona, του Enatos, τις υπηρεσίες Catering του ξενοδοχείου, το μενού του 24ωρου room service, το μενού όλων των συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, καθώς και το μενού στο Κτήμα Δέδα.

Ο κ. Ευαγγέλου είναι θιασώτης της αυθεντικής ελληνικής, μεσογειακής κουζίνας που βασίζεται σε άριστης ποιότητας τοπικά, αυθεντικά υλικά, δίνοντας έμφαση στις αναλλοίωτες και εξαιρετικές γεύσεις. Η κεντρική φιλοσοφία του βασίζεται στη μοναδικότητα των καθαρών γεύσεων της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και στη δυναμική των αυθεντικών πρώτων υλών, κάτι το οποίο φροντίζει να απεικονίζεται και στα πιάτα του, είτε αυτά σερβίρονται στο Salonica Restaurant είτε μεταμεσονύκτια μέσω της υπηρεσίας room service. O ίδιος αναφέρει ότι δεν είναι υπέρμαχος της αποδόμησης του φαγητού, ούτε της μοριακής κουζίνας και όλων των trends που μπερδεύουν τα μάτια του ανθρώπου που βρίσκεται μπροστά σε ένα πιάτο. «Θέλουμε ο πελάτης να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που θα φάει και η έκπληξή του να προέρχεται καθαρά από την ποιότητα και τη γεύση. Όχι από την όψη και την εικόνα. Επιδιώκουμε η μοναδικότητα και η αυθεντικότητά μας να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες» τονίζει ο κύριος Ευαγγέλου.

Το Salonica Restaurant, το ένα από τα τρία εστιατόρια του MAKEDONIA PALACE, καλωσορίζει τους επισκέπτες του με πλούσιες και βραβευμένες γευστικές προτάσεις πρωινού, ενώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέρει lunch & dinner αντίστοιχα. Στο Navona, το ιταλικό all-day εστιατόριο του ξενοδοχείου, κυριαρχούν οι γεύσεις που σε ταξιδεύουν στη μαγευτική γειτονική χώρα, ενώ δεν λείπουν και οι θεματικές ημέρες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Tο πολυαναμενόμενο Enatos, που θα ανοίξει τις πόρτες του το φθινόπωρο, θα είναι ένα εστιατόριο βασισμένο σε ένα ιδιαίτερο concept που φιλοδοξεί να το τοποθετήσει ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.