ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)

100 γρ. φέτα, χονδροσπασμένη

100 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη, χονδροκομμένο

100 γρ. ταλαγάνι, χονδροκομμένο

100 γρ. σκοτύρι Ιου

200 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα, ψιλοκομμένα

50 γρ. κίτρινες πιπεριές, ψιλοκομμένες

50 γρ. πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες

20 γρ. πιπεριές κέρατο (όχι καυτερές), ψιλοκομμένες

1 πρέζα θυμάρι, τριμμένο

100 ml έ.π. ελαιόλαδο

300 γρ. ντομάτες, σε ροδέλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα τυριά, τα δαμάσκηνα, τις πιπεριές, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σε πήλινο σκεύος στρώνουμε τις μισές ντομάτες και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα των τυριών. Τελειώνουμε στρώνοντας από πάνω τις υπόλοιπες ντομάτες. Ψήνουμε για 6-7 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.