από metereologos.gr
Κυριακή 20 Μαΐου 2018
 
 

Καγιανάς με φέτα, αγουρέλαιο και θρούμπι

Καγιανάς με φέτα, αγουρέλαιο και θρούμπι
Φωτογραφία Παύλος Τσοκούνογλου, food styling Μάκης Γεωργιάδης, επιμέλεια Julia Munn
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Υλικά για 2 άτομα

2 ντομάτες, πολύ ώριμες, περασμένες από τον τρίφτη
4-5 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
80 ml αγουρέλαιο
2 κλωνάρια θρουμπιού
100 γρ. φέτα σκληρή, σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση
Σε φαρδύ τηγάνι βράζουμε τις ντομάτες σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους. Ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε με αργές κινήσεις πάνω-κάτω μέχρι να ψηθούν και να δέσουν.

Οταν το μείγμα σφίξει, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτουμε το αγουρέλαιο, το θρούμπι και τη φέτα.

Ανακατεύουμε δυνατά με ένα πιρούνι ώστε να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε τον καγιανά με ζεστό χωριάτικο ψωμί.  



Συνταγές περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μελιτζάνες στον φούρνο με καγιανά 
Καγιανάς  
Καγιανάς  
Καγιανάς  
 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.