Προετοιμασία: 10 λεπτά
Ψήσιμο: 25-30 λεπτά

Υλικά για 2 άτομα

4 σουβλάκια χοιρινά έτοιμα (από το σουπερμάρκετ)
1 ξερό κρεμμύδι, σε μικρές φέτες
2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι λευκό ξηρό κρασί
1-2 κ.σ. μουστάρδα, πικάντικη
πάπρικα γλυκιά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σαλάτα ανάμεικτη, κομμένη (από το σουπερμάρκετ)

Θα χρειαστείτε
1 αντικολλητικό τηγάνι, διαμέτρου 20 εκ. ή μεγαλύτερο

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, αφού το γυρίσουμε να πάει παντού. Βάζουμε τους κύβους του χοιρινού και τις πιπεριές από τα καλαμάκια στο τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και τη μουστάρδα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και γυρίζουμε με μια σπάτουλα απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να γίνουν.
Σε μια σαλατιέρα αδειάζουμε τη σαλάτα. Από πάνω βάζουμε τις μπουκιές χοιρινού και περιχύνουμε με τη σάλτσα τους.

Tips
Στο χοιρινό ταιριάζει πολύ το κύμινο. Δοκιμάστε το μαζί ή αντί για την πάπρικα.
Εκτός από τη σαλάτα, μπορείτε να το συνοδεύσετε με λευκό ρύζι.
Αν κόψετε τους κύβους μικρότερους, θα συνοδεύσουν ωραιότατα παπαρδέλες ή άλλο κοντό ζυμαρικό.