Μία σειρά από μαθήματα ελληνικής κουζίνας διοργανώνει το κατάστημα Yoleni’s σε συνεργασία με τη σεφ Ντίνα Νικολάου. Πρόκειται για 6 μαθήματα διαφορετικής θεματολογίας, τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς και μεμονωμένα, που ξεκινούν αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου. Η Ντίνα Νικολάου, γνωστή επίσης για την αγάπη της στα παραδοσιακά μαγειρέματα, θα μαγειρέψει αναδεικνύοντας τις γεύσεις και τα αρώματα που προσφέρει η ελληνική γη. Σε κάθε μάθημα θα προσφέρονται επιλεγμένα ελληνικά κρασιά. Δείτε το πρόγραμμα και κάντε την κράτηση για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στα τηλ. 212 2223622, 80011121314

Τετάρτη 8 Μαρτίου,19:30-10:30

Ένα σεμινάριο αποκλειστικά για γυναίκες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, απ’ όπου δεν θα μπορούσε να λείπει η σοκολάτα. Στο μάθημα θα προσφερθεί κρασί από το Κτήμα Παλυβού.

Πέμπτη 9 Μαρτίου, 18:00-20:30

Η τέχνη του finger food και οι συνταγές που θα την αναδείξουν γίνονται η αφορμή για μια σπουδαία προσφορά. Σε συνεργασία με τη Wise Greece, με τα έσοδα από το σεμινάριο θα αγοραστούν τρόφιμα για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Δευτέρα 13 Μαρτίου, 18:00-20:30

Το θέμα αυτή τη φορά είναι οι πασχαλινές παραδοσιακές συνταγές, τις οποίες μπορεί κανείς να μαγειρέψει και να απολαύσει μέσα στην πόλη. Το κρασί θα προσφέρει το κτήμα Βιβλία Χώρα.

Τρίτη 14 Μαρτίου, 18:00-20:30

Πασχαλινούς μεζέδες που θα ανοίξουν την όρεξη για το πασχαλινό τραπέζι θα μάθουν να φτιάχνουν όσοι παρευρεθούν σε αυτό το σεμινάριο. Το κτήμα Γεροβασιλείου προσφέρει το κρασί.

Τετάρτη 15 Μαρτίου, 18:00-20:30

Το μυστικό για αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια υπόσχεται να αποκαλύψει η Ντίνα Νικολάου, έναν μήνα πριν από το Πάσχα. Συνοδευτικό κρασί θα είναι το Samos Vin Doux.

Δευτέρα 20 Μαρτίου, 18:00-20:30

Λίγες μέρες πριν από την ημέρα του μπακαλιάρου, το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στην παρασκευή των διάφορων εκδοχών του. Τις ξεχωριστές συνταγές θα συνοδεύσει η ρετσίνα του κτήματος Γεροβασιλείου.

Πού: Στο Yoleni’s Flagship Store, Σόλωνος 9

Πόσο: 38 ευρώ το μάθημα

Κρατήσεις: τηλ. 212 2223622, 80011121314