Με Πανσέληνο έρχεται ο Αύγουστος. Για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αναστάτωση, αλλά θα είναι παροδική καθώς ο Δίας φέρνει δώρα!

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Με μια Πανσέληνο ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας έρχεται ο Αύγουστος και φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές). Καιρός να αναμετρηθείτε μαζί τους και να ανοίξετε νέα μέτωπα, καλά κατά προτίμηση. Επειδή, όμως, σε αυτή την Πανσέληνο συμμετέχει ο Δίας και ο ανάδρομος Ερμής, που φημίζονται για τη σκανταλιάρικη διάθεσή τους, προσέξτε τις φιλικές σχέσεις σας, που ίσως κρύβουν έναν λανθάνοντα ερωτισμό, ή τις ερωτικές, που μπορεί να είναι λανθάνουσες φιλίες!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να δεχθείτε υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ταράζει λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα στα πάντα ευαίσθητα για εσάς θέματα της δουλειάς. Βέβαια, επειδή αυτό το φεγγάρι δέχεται μια υπέροχη όψη από τον Δία που περιδιαβάζει τον τομέα της καριέρας σας, μη βιαστείτε να ανησυχήσετε μέσα στο καλοκαίρι. Ισα ίσα, μπορεί να δείχνει και μια νέα προοπτική που ανοίγεται στα επαγγελματικά σας, μια νέα πρόταση ή μια ιδέα για να ανοίξετε τα φτερά σας στα θέματα καριέρας.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγή καριέρας.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Μια υπέροχη Πανσέληνος στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας, του έρωτα και των παιδιών ανοίγει τον Αύγουστο με τον καλύτερο τρόπο για σας. Οι κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλές, οπότε καλό θα ήταν να τις βάλετε καλά στο μυαλό σας: κανονίζετε με το ταίρι σας διακοπές και εξαφανίζεστε οι δυο σας χωρίς περιττά άτομα, ακόμη και αν πρόκειται μόνο για ένα Σαββατοκύριακο. Κι αν ακόμη είστε μόνοι, θα ερωτευθείτε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αφήστε τον ερωτισμό σας ελεύθερο και τα άστρα θα κάνουν όλα τα υπόλοιπα.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ταξιδέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την υγεία σας, χρειάζεται την προσοχή σας στις αρχές του μήνα, αφού η Πανσέληνος μπορεί να σας αναστατώσει με τέτοιου είδους θέματα. Για κάποιους άλλους η αναστάτωση μπορεί να έχει να κάνει με κάποιο επαγγελματικό ζήτημα που σας ξεβολεύει. Μετά τις 7 Αυγούστου, θα πάρετε γερές ανάσες και θα αρχίσετε να νιώθετε ότι ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι με τις θετικές και ευεργετικές για το μυαλό και την καρδιά όψεις.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια μετακόμιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Σίγουρα η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για σας και μάλιστα θα έλεγα ότι σας φτιάχνει αρκετά το κέφι. Ολόκληρη η εβδομάδα, όμως, έχει καλές ημέρες, ειδικά για τα ερωτικά σας. Αυτό που τόσο περιμένατε ετοιμάζεται να έρθει, όσο και αν σας ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα με την αργοπορία του. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε συνεπείς σε επαγγελματικά ζητήματα και να προσέχετε τις λεπτομέρειες, προκειμένου να μη δώσετε δικαιώματα σε ανωτέρους σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να δείτε φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Σας έχω ευχάριστα (οικονομικά) νέα: επιστροφή χρημάτων που σας οφείλονταν, ένα μπόνους από τη δουλειά, χρήματα που καθυστερούσαν και έρχονται τώρα στα χέρια σας ή κάποιο εντελώς ξαφνικό έσοδο που σας κάνει να χαίρεστε. Ω, ναι, είστε οι οικονομικά ευνοημένοι του ζωδιακού, γεγονός καθόλου ευκαταφρόνητο στη δύσκολη εποχή μας. Πέρα από αυτό, ο Αύγουστος θα σημάνει και μια νέα σελίδα στα θέματα της προσωπικής σας ζωής με περισσότερες ευκαιρίες και στον αισθηματικό τομέα. Εχετε τα μάτια ανοιχτά για νέες συγκινήσεις!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Πολλά έσοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο και τα σενάρια, βέβαια, πολλά. Εγώ σας εύχομαι να ισχύσουν μόνο τα θετικά. Μια ρομαντική ιστορία με φόντο την Πανσέληνο σε ένα νησί, μια νέα γνωριμία, μια απόφαση για συμβίωση! Σίγουρα για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιανουαρίου η Πανσέληνος αυτή θα σημάνει την κορύφωση μιας κατάστασης που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Να είστε έτοιμοι για όλα λοιπόν.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να περάσετε υπέροχα!

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Τον τελευταίο καιρό φλερτάρετε με την υπερκόπωση και πονοκεφαλιάζετε πολύ συχνά με θέματα εργασίας. Πρέπει, λοιπόν, να φροντίσετε κάπως παραπάνω την ποιότητα της διατροφής και του ύπνου σας. Η Πανσέληνος, όμως, αυτή μπορεί να δημιουργεί γύρω από το όνομά σας και ένα αρκετά έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, ψίθυροι υπάρχουν! Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί είναι για καλό και ο Αύγουστος μετά τις 7 θα σας δείξει ένα πιο χαμογελαστό πρόσωπο.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Κάντε γυμναστική.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ιδιαίτερα ερωτική αυτή η εβδομάδα με μια Πανσέληνο στο μέσον της, φιλική προς το ζώδιό σας, σας κάνει όλα τα χατίρια και δεν σας προβληματίζει καθόλου. Εχετε κοντά σας φίλους, ευκαιρίες να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο και να συμμετέχετε μαζί τους σε κοινές ευχάριστες δραστηριότητες. Ακόμη, αυτή η εβδομάδα φροντίζει τα ερωτικά σας και σας κάνει πρόθυμους για φλερτ! Το πολύ καλό σενάριο για εσάς είναι ότι ευνοείστε τόσο από τους φίλους που σας στηρίζουν όσο και από το άλλο σας μισό.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Διακοπές με φίλους!

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Σας περιμένει μια γερή ώθηση στα θέματα της καριέρας. Ισως η εξέλιξη που περιμένατε να είναι κοντά ή, από την άλλη, μπορεί, αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, να βλέπετε μια αύξηση του πελατολογίου σας, που είχε καιρό να συμβεί. Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε γερές βάσεις και επιστρέφοντας από τις διακοπές να δείτε μπόλικους καρπούς των κόπων σας. Η εβδομάδα αυτή σας δίνει ακόμη την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με την αξιοποίηση ενός ακινήτου.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Αξιοποιήστε ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Από τη μία ο έρωτας, από την άλλη τα οικονομικά, οι προοπτικές που ανοίγονται, τα ταλέντα που αξιοποιείτε, αλλά και ένα ταξίδι, ακόμη και στο εξωτερικό, που μπορεί να έχει και μια ερωτική χροιά, είναι τα πολύ καλά σενάρια του Ιουλίου, που φεύγει, και του Αυγούστου, που έρχεται. Εχετε την τύχη με το μέρος σας, πράγμα που σας κάνει ακαταμάχητους και πολύ σίγουρους για τον εαυτό σας. Αν ασχολείστε με το γράψιμο, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, κυνηγήστε ευκαιρίες!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Η Πανσέληνος στις 2/8, στην είσοδο του Αυγούστου, έχει να κάνει με οικονομικές ρυθμίσεις, είτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποπληρώσετε κάποιες οφειλές είτε ότι επιτέλους έρχονται στα χέρια σας χρήματα που περιμένατε εδώ και καιρό… Το θετικό αυτής της εβδομάδας είναι το τρίγωνο Ηλιου –
Ουρανού, που σας επιτρέπει να σκεφτείτε διαφορετικά πάνω σε θέματα δουλειάς ή να έχετε μια καινούργια πρόταση. Σκεφτείτε δημιουργικά κατά τη διάρκεια των διακοπών και όλα θα έρθουν.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Απρόσμενα χρήματα!