Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη, για τον Αλέξη Τσίπρα και το τηλεοπτικό τοπίο. {{{ audio1 }}}

Για τον Αλ. Τσίπρα

«Έχουμε έναν πρόεδρο και έναν πρωθυπουργό, που έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους δύο πράγματα: το ένα είναι ότι έχει γνώμη, την οποία δεν φοβάται να την πει, και ιδιαίτερα στα κομματικά όργανα. Δεύτερον, ότι δέχεται και επεξεργάζεται οποιεσδήποτε προτάσεις. Εγώ δεν θεωρώ ότι οι δημόσιες υποδείξεις, συμβάλλουν τελικά».

Για τις τηλεοπτικές άδειες

«Εκείνο στο οποίο θα πρέπει να οδηγηθούμε, είτε η μεν, είτε η δε, είτε η τρίτη απόφαση, είναι στη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, είτε με συνταγματικό το νόμο, είτε με κάποια άρθρα του … Δεν ξέρω τι θα πουν αλλά, αφήστε το να το κάνει το ΣτΕ. Εκεί που θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι είναι δύο πραγματάκια: ο ένα πράγμα είναι ότι θα πρέπει να ρυθμιστεί, αυτό που γινόταν 27 χρόνια, δεν μπορεί να επιτραπεί ξανά. Και δεύτερον, θα πρέπει να διαμορφωθεί, έξω από πολιτικές ή πολιτικάντικες λογικές, που ακούω από την αντιπολίτευση, το ζήτημα του ΕΣΡ».