Την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό, για το νέο τηλεοπτικό τοπίο και τον ΣΥΡΙΖΑ. {{{ audio1 }}}

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είτε είναι πολιτικός, είτε δημοσιογράφος, ή το κάνει για την καρέκλα του, ο πολιτικός, κρατάει στο φίλο του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή ο δημοσιογράφος, για να πάρει κανένα κοψίδι. Λογικό επιχείρημα υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια».

Για το νέο τηλεοπτικό τοπίο

«Τα κανάλια δεν ήταν παράνομα, όπως είπε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ήταν αεριτζής και μπαταχτσής, ούτε ο Κοντομηνάς ήταν αεριτζής και μπαταχτσής, γιατί είπε, συνεργάζομαι με τους αεριτζήδες και τους μπαταχτσήδες, αν το παρατηρήσατε. Τα δυο κανάλι που κλείνουν, έχουν μηδενικά χρέη στο δημόσιο, ούτε στην Εφορία, ούτε στα Ασφαλιστικά Ταμεία και μηδενικά χρέη στους εργαζομένους τους. Άλλο εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες.

Ναι θα έπρεπε να έχουμε λήξει το θέμα (με τις τηλεοπτικές άδειες), δεν ήταν το μείζον, όμως. Και επειδή τα κανάλια εξέπεμπαν με προσωρινές άδειες και όχι με μόνιμες και τι έγινε δηλαδή; Τόσο τρομερό ήταν; Έπρεπε να το είχαμε κάνει και κακώς δεν το κάναμε, σας το λεω ευθέως.

Ο κ. Τσίπρας, όταν πήγαινε και έδινε συνεντεύξεις στον κ. Χατζηνικολάου στο ΣΤΑΡ, έδινε συνέντευξη σε παράνομο κανάλι;

Θα δώσουμε, όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα. Τι πιο απλό από αυτό; Δεν θα χάσει κανένας τη δουλειά του αντιθέτως θα βρουν πολλοί επιπλέον άνθρωποι δουλειά και δεν θα χάσει χρήματα το Ελληνικό Δημόσιο.

Εφόσον ο νόμος κριθεί Αντισυνταγματικός, από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο νόμος δεν ισχύει και οι άδειες δεν υπάρχουν. Εφόσον ο νόμος κριθεί συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας, εγώ δεν μπορώ να προδικάσω ποια θα είναι η απόφασή του. Σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα χωρίς να αδικήσουμε και αυτούς που έχουν βάλει τα λεφτά τους.

Και θέλετε να σας πω τι άλλο πιστεύω; Και αυτό ρωτήσαμε οι βουλευτές της Ν.Δ στη Βουλή; Ότι θα έπρεπε ο οικονομικός Εισαγγελέας να έχει παρέμβει στις καταγγελίες του κυρίου Καμένου. Γιατί δεν μπορεί υπουργός Εθνικής Αμύνης και συγκυβερνήτης (να) λεει ότι ο κ. Καλογρίτσας, διακινούσε μαύρα χρήματα στους δημοσιογράφους, ή δεν το έχετε διαβάσει; Θα πρέπει να τον καλέσει ο Οικονομικός Εισαγγελέας τον κ. Καμένο».