Την Παρασκευή 03 Ιουλίου η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για το δημοψήφισμα{{{ audio1 }}}

Για το δημοψήφισμα και την επόμενη μέρα

«Θα αποδεχτούμε τη βούληση του ελληνικού λαού (σ.σ.: αν το αποτέλεσμα είναι «ναι»). Αλλά αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, προσδοκώ ότι θα υπάρξουν κάποιες πολιτικές εξελίξεις. Ποιές; Θα τις καθορίσει ο πρωθυπουργός. Εγώ ένα πράγμα θέλω εν όψει της Κυριακής: να διαφυλαχθεί η ενότητα του ελληνικού λαού, αυτό θέλω. Από κει και πέρα, μετά το δημοψήφισμα, εγώ δεν θα δεχτώ ότι υπάρχουν πατριώτες και μη πατριώτες. Περιμένουμε λοιπόν να ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής και αφού έχουμε το αποτέλεσμα της Δευτέρας, όποιο κι αν είναι αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο σάς είπε κι ο πρωθυπουργός ότι θα το σεβαστεί, συνεχίζουμε και δουλεύουμε για το μέλλον αυτής της χώρας.»

Για τη δήλωση του Π. Καμμένου

«Ο κ. Καμμένος εννοούσε το εξής: όπως ξέρετε πολύ καλά, οι ένοπλες δυνάμεις προασπίζουν τα σύνορα της χώρας μας και την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. Κάποια πράγματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Για να υπάρχει λοιπόν τάξη και ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας, προϋπόθεση είναι η πρώτη. Δηλαδή να είναι διασφαλισμένη η εθνική κυριαρχία της χώρας μας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.»