Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου ο Τέρενς Κουίκ μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τη νέα κυβέρνηση.{{{ audio1 }}}

Για τον ΠτΔ

«Το πρώτο πράγμα που θα πράξει η βουλή μόλις ορκιστεί είναι να φέρει το όνομα του ΠτΔ, που θα είναι ένας πρόεδρος που θα τιμά τους Έλληνες και το Σύνταγμα. Ο κ. Παπούλιας δεν ήταν τέτοιος. Δεν τιμούσε το Σύνταγμα με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου είχε τσαλαπατήσει το Σύνταγμα.»

Για τον όρκο που θα δώσει η κυβέρνηση και αν τον ενοχλεί που θα είναι πολιτικός

«Εγώ θα ορκιστώ στο Ευαγγέλιο. Ορκίζομαι πάντα στο Ευαγγέλιο, όποτε ορκίζομαι. Το Σύνταγμα της Ελλάδας προβλέπει την ανεξιθρησκία και ότι είμαστε ένα έθνος χριστιανών, αλλά εγώ επειδή είμαι πολυπολιτισμικός κ έχω γυρίσει όλο τον κόσμο, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του όπως θέλει αρκεί να είναι μέσα στα συνταγματικά πλαίσια. Λοιπόν, λέει ανεξιθρησκία το Σύνταγμα; Από κει και πέρα θέλω οι δικοί μου οι άνθρωποί να βλέπουν τον Τέρενς να ορκίζεται στο Ευαγγέλιο και με ενδιαφέρει αυτός που δεν ορκίζεται στο Ευαγγέλιο να τηρεί το Σύνταγμα και τους νόμους γιατί ξέρετε πόσοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και δεν τους τηρούν;»

Για τη συνεργασία με το Ποτάμι

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με το Ποτάμι, σας το λέω.»