Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Ντόλιος μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό.{{{ audio1 }}}

Για την πρόσκληση Τσίπρα στους βουλευτές του ΠαΣοΚ:

«Υπήρξε η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην Αυγή και ένα άστοχο προσκλητήριο που έκανε στους βουλευτές του ΠαΣοΚ πρωτίστως, και όχι όλης της πλειοψηφίας όπως είπε, γιατί προφανώς και δεν είχε στη στόχευσή του τους βουλευτές της ΝΔ.

Υπήρχε αυτή η αναφορά, που θα έλεγα ότι ήταν και κάπως προσβλητική προς τους βουλευτές του ΠαΣοΚ, ότι αν δεν ψηφίσετε κάποια μέτρα, κάποια σχέδια νόμου, εάν διαφοροποιηθείτε, τότε στις τοπικές κοινωνίες θα είστε αποδεκτοί και αποσιωπητικά..

Αυτό δεν ήταν εύστοχο, δεν ήταν τουλάχιστον κόσμιο. Μάλιστα είδα κιόλας, γιατί πήρα την Αυγή της Κυριακής εκείνη την ημέρα πρωί πρωί και πριν γίνει η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου, και εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από μια δισέλιδη συνέντευξη στα εσωτερικά φύλλα της Αυγής μεταφέρθηκαν στην πρώτη σελίδα και έγιναν τίτλος οι τρείς γραμμές. Οι τρείς επίμαχες γραμμές. Δεν ήταν το καλύτερο (που θα μπορούσε να γίνει) ούτε καν και για το ΣΥΡΙΖΑ.»

Για τις τοπικές κοινωνίες:

«Δεν ήταν μόνο προσβλητική προς τους βουλευτές του ΠαΣοΚ, ήταν προσβλητική και για τις τοπικές κοινωνίες.(σ.σ. : η αναφορά)

Εγώ προσωπικά εκτιμώ ότι οι τοπικές κοινωνίες αυτό το οποίο μετράνε περισσότερο είναι η συνέπια του καθενός από εμάς, δηλαδή δεν θέλουν κινήσεις οι οποίες δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας συγκεκριμένης πολιτικής διαδρομής, οι κινήσεις πρέπει να προκύπτουν ομαλά, εάν με ανώμαλο τρόπο γίνονται κινήσεις που έχουν τα χαρακτηριστικά ποδοσφαιρικών μεταγραφών δεν εγκρίνονται από τις τοπικές κοινωνίες.»

Για την πρόσκληση Πανάρετου προς ΣΥΡΙΖΑ:

«Επειδή χρησιμοποίηση τη λέξη «άστοχη» για τον κ. Τσίπρα θα πω ότι ήταν και άκομψη και άστοχη και άκυρη η πρόταση του κ. Πανάρετου. Θα πρέπει να φύγει η ποδοσφαιρική κουλτούρα και νοοτροπία από τις συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων.»