Ετοιμάστε τις αποσκευές σας! Αυτή την εμπειρία δεν πρέπει να την χάσετε. Τα κορίτσια της Folli Follie εξερευνούν τα ελληνικά νησιά και αφήνουν το “Chic Wave” να τις παρασύρει σε νέες περιπέτειες. Από τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τα επιβλητικά βουνά στις ξέγνοιαστες ημέρες και περιπετειώδεις νύχτες, είναι εύκολο να δει κανείς γιατί η Ελλάδα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για διασκέδαση και shopping. Τα κορίτσια της Folli Follie εκπέμπουν ομορφιά σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο στιλ και την ανέμελη διάθεση. Η Συλλογή για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 αποπνέει αυτή την αίσθηση με εντυπωσιακά αξεσουάρ, κοσμήματα και ρολόγια σχεδιασμένα για να προσδίδουν λάμψη στην κάθε σας εμφάνιση.

Αυτή την σεζόν, η Folli Follie ενσαρκώνει την απόλυτη έκφραση της κοσμοπολίτικης διάθεσης. Η Συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 παρουσιάζει ζωντανά χρώματα και πλούσιες λεπτομέρειες που έχει δανειστεί από τα νησιά της Μεσογείου. Πολυτελείς υφές και υλικά δίνουν νέα πνοή σε κλασσικά σχέδια.

Η καμπάνια για Άνοιξη/Καλοκαίρ 2014 της Folli Follie αντλεί έμπνευση από το όνομα του brand: δύο λέξεις-καθρέφτης που εκφράζουν το πάθος για το αναπάντεχο και προκλητικό. Στον απόηχο αυτού του ονόματος, τα δύο supermodel που είναι πρέσβειρες της μάρκας, η Sui He και η Rianne Haspels, «καθρεπτίζονται» η μία απέναντι στην άλλη με υπέροχα αξεσουάρ και απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση.

Τα κορίτσια της Folli Follie αποκαλύπτουν τα βασικά συστατικά για το καλύτερο καλοκαίρι: dive into style, soak up the glam και walking on sunshine. Από τους έντονους χρωματικούς τόνους μέχρι τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, κάθε κομμάτι αναδεικνύεται σε τέχνη που αντικατοπτρίζει το περιπετειώδες πνεύμα και την εκλεπτυσμένη ματιά. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να αναδείξει τα πολυπόθητα αντικείμενα της Folli Follie από την Ελλάδα, έναν ονειρεμένο προορισμό που συνδυάζει το μοντέρνο με το επιβλητικό. Ετοιμαστείτε και αφήστε το “Chic Wave” να σας παρασύρει στην πιο fashion περιπέτεια!