Το Cape Sounio δεν είναι ένα απλό ξενοδοχείο, είναι εμπειρία.

Αγκαλιασμένο από το μύθο του Αιγαίου, στη σκιά του ναού του Ποσειδώνα, με μπάνγκαλοους μοναδικής αισθητικής, χτισμένα αμφιθεατρικά μέσα στα πεύκα του αττικού τοπίου, θα μαγέψει κάθε επισκέπτη.

Το τοπίο είναι μια πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων για τα εστιατόρια του Cape Sounio. H θέση τους πάνω στη θάλασσα, μέσα στο πευκοδάσος, πλάι στη πισίνα ή πάνω σε βεράντες αγναντεύοντας το ναό του Ποσειδώνα, δίνει έμπνευση στον βραβευμένο σεφ Σάκη Τζανέτο στη δημιουργία φροντισμένων μενού με φρέσκα, εκλεκτά υλικά από τη φάρμα μας Agreco, που εντυπωσιάζουν καθημερινά.

Το ολοκαίνουργιο Spa Retreat αποτελεί το στέμμα του Royal Hill. Σε ένα συγκρότημα 350 τετραγωνικών μέτρων που δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται πάνω από τις κορυφές του πευκοδάσους, ο επισκέπτης θα αφεθεί σε μια όαση αναψυχής, αναζωογόνησης, χαλάρωσης, απόλαυσης και ξεχωριστής περιποίησης που θα του προσφέρουν τα μοναδικά προγράμματα Ayuverda από Ινδούς θεραπευτές, ή μια ειδική θεραπεία Elixir σε πρόσωπο και σώμα.

Το Cape Sounio είναι ο ιδανικός χώρος ευχάριστης αναψυχής και για τα παιδιά. Απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα, ο θεός της θάλασσας προσκαλεί τα παιδιά σε εκπληκτικές δραστηριότητες. Στα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για παιδιά 3-6 ετών και για μεγαλύτερα 7-14, οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν τα μυστικά της φύσης και του πολιτισμού μας, εξερευνούν το φυσικό περιβάλλον, μαθαίνουν να σέβονται τη φύση και αποκτούν οικολογική συνείδηση. Θα μάθουν να μαγειρεύουν υγιεινά πιάτα κρητικής κουζίνας, θα φωτογραφήσουν υποβρύχιες πολιτείες, θα παρατηρήσουν το μυστήριο των αστερισμών τα βράδια και θα περιπλανηθούν με καγιάκ.

info:

Τηλ: +30 2292069700

Fax: +30 2292069770

E-mail: reservations.so@grecotel.com, www.capesounio.com, www.grecotel.com

Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort, 67χιλ. Λ. Αθηνών-Σουνίου