Η ομάδαSKOUMOKY, η Οινοποιία Α. Μεγαπάνος και η Πάνας Α.Ε. γιορτάζουν τον ερχομό του καλοκαιριού στην πόλη και σας προσκαλούν να γευθείτε εκλεκτά κρασιά και τυριά σερβιρισμένα στη φρεσκοσχεδιασμένησειρά σκευών και χρηστικών αντικειμένων των σχεδιαστριών της ομάδας (Χριστίνα Σκουλούδη, Χριστίνα Μόραλη, Ελενα Κυριακαράκου).

Γεύση & Design

**Οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δύο νέα ποιοτικά κρασιά – ανάλαφρα και οικονομικά – του οινοποιού Μεγαπάνου, το «Λευκό» και το «Ερυθρό», από χαρμάνι ελληνικών και γαλλικών ποικιλιών. Οι λάτρεις του τυριού θα δοκιμάσουν το φρέσκο αλοιφώμενο «τσοπανίσιο» λευκό τυρί της Πάνας Α.Ε. σε 5 διαφορετικές γεύσεις, κατάλληλο ακόμα και για καλοκαιρινή δίαιτα, ένα ιδιαιτέρως εύγεστο τυρί που παράγεται από εξειδικευμένους τυροκόμους και 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, χωρίς συντηρητικά, με ελάχιστα λιπαρά και λιγότερο από 1% αλάτι.

**Όλα θα προσφέρονται μέσα στη νέα συλλογή επιτραπέζιων σκευών και αξεσουάρ κρασιού και φαγητού του SKOUMOKY: table runners, wine coolersκαιpick-nick bagsαπόχειροποίητητσόχαfelt.

info
“Designευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»
Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015
Από τις 6μ.μ και μέχρι αργά
Οδός Λεμπέση (δίπλα στο Μετρό Ακρόπολης)
Μουσική από τονDJJesusTitoMolina