Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο και τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, ο Γκάρεθ Μπέιλ τίθεται ξανά στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γάλλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το Σάββατο.

«Είναι στην αποστολή και η σκέψη είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό επιθυμούμε εμείς, αυτό επιθυμεί κι ο ίδιος» δήλωσε ο Ζιντάν, ο οποίος εξήρε τη σημασία της παρουσίας του Μπέιλ στην ενδεκάδα των «μερένγκες».

Ο διεθνής άσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί το Νοέμβριο σε αγώνα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν πρόκειται βέβαια να αγωνιστεί αύριο στη βασική ενδεκάδα, πιθανότατα όμως -κι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα- να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Η επιστροφή του έρχεται την καταλληλότερη στιγμή για τη Ρεάλ, την οποία περιμένει την επόμενη εβδομάδα ένας αγωνιστικός… γολγοθάς, καθώς, μετά το ματς με την Εσπανιόλ, ακολουθούν η εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» (Τετάρτη 22/2) και η δοκιμασία στο «Μαδριγάλ» με τη Βιγιαρεάλ (Κυριακή 26/2).