Επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βήματος» (δημοσιεύτηκε στις 19/4/13 στο HeliosPlus) ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης εξεδήλωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τα ηνία της πολύπαθης διοικητικά ΑΕΚ στην περίπτωση που αυτή απαλλαγεί από τα δυσβάσταχτα χρέη που τη βαραίνουν και την οδήγησαν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δέχτηκε για περίπου δύο ώρες 10 άτομα της «Original 21» στο γραφείο του, συζητώντας μαζί τους για το παρελθόν αλλά και για το μέλλον της ΑΕΚ. Τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει προσπάθεια ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν γίνει αυτό που λέγεται, αν η ομάδα εκκινήσει από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και εμπλακώ με κάποιο τρόπο ο στόχος θα πρέπει να είναι η επιστροφή της ΑΕΚ σε τρία χρόνια στην Α’ Εθνική με ομαδάρα και γήπεδο. Το παν τώρα για την ΑΕΚ είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Οπως αποκάλυψε μάλιστα (και είχε αναφέρει το «Βήμα» στο ρεπορτάζ της Τρίτης 23/4) εκ της «ομάδας σωτηρίας 2004» μόνο ο κ. Πέτρος Παππάς φαίνεται διατεθειμένος να συνδράμει οικονομικά στο πλευρό του κ. Μελισσανίδη για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Ο αποκαλούμενος και ως «Τίγρης» κάλεσε σε πανστρατιά όλους τους πρώην μετόχους αν και γνωρίζει ότι ελάχιστοι θα σταθούν δίπλα του αν τελικά ηγηθεί μίας νέας προσπάθειας.