Τα στοιχεία ταυτότητας του άντρα που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στα Β’ Λιμανάκια της Βουλιαγμένης φέροντας τραύματα από πυροβολισμό και εγκαύματα αναμένουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να εξακριβώσουν εάν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάποιο αδίκημα και αν είχε «ανοικτούς» λογαριασμούς.

Ως προς το κίνητρο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που τους έχει κάνει αίσθηση είναι ότι οι δράστες έβαλαν φωτιά στον άντρα για να μην είναι εύκολη η αναγνώρισή του και για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Επίσης σημάδια φωτιάς έχουν βρεθεί σε διαφορετικά σημεία στο χώρο που εντοπίστηκε το πτώμα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν εν ζωή όταν τυλίχθηκε στις φλόγες να επιχείρησε να τρέξει προς τη θάλασσα για να γλιτώσει και να τον σταμάτησαν οι δράστες χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Το πτώμα εντοπίστηκε στα Β’ Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στις 5.30 το πρωί της Τετάρτης, από διερχόμενο πολίτη που πήγε στα βράχια της περιοχής, στις στροφές της Αθηνών-Σουνίου, για να ψαρέψει.

Η ΕΛ.ΑΣ. μιλά για εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε εντός του τελευταίου 24ώρου.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φορούσε όλα τα ρούχα του και έφερε τραύματα κυρίως στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.