Νέες διώξεις από την Εισαγγελία Διαφθοράς και την επικεφαλής κυρία Ελένη Ράικου, για τα εξοπλιστικά. Μία ακόμα δίωξη για ενεργητική δωροδοκία εναντίον του επιχειρηματία, κ. Σταύρου Κομνόπουλου ασκήθηκε από την Εισαγγελία, μετά τη δίωξη που του έχει ασκηθεί για τα ελικόπτερα Super Puma, όπου εμπλέκεται και ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ. Κατηγορείται επίσης και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Στην ίδια παραγγελία διώκεται και ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Στον περίβολο της εκκλησίας Αγία Σκέπη, στου Παπάγου, δωροδοκούσε ο Σταύρος Κομνόπουλος τον Αντώνη Κάντα, σύμφωνα με ομολογία του πρώην στελέχους του υπουργείου Άμυνας επί Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει εμπλακεί και στην αποστολή εμβάσματος 1,65 εκατομμυρίων ευρώ στον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, προτιμούσε το προαύλιο της εκκλησίας για τις δωροδοκίες, σύμφωνα πάντα με τον Αντώνη Κάντα.

Ενδεικτικό είναι το απόσπασμα από την απολογία Κάντα, όπως το αποκάλυψε τον Δεκέμβριο 2014 Το Βήμα. Αναφέρει επί λέξει ο κ. Κάντας:

«Το επόμενο πρόγραμμα, για το οποίο έλαβα προμήθεια σε μετρητά ήταν τα EXOSET του Πολεμικού Ναυτικού, που είναι πύραυλοι επιφανείας-επιφανείας σε πυραυλακάτους. Το πρόγραμμα αυτό ήταν με εισήγηση του ναυτικού, αποφασίστηκε το 2000 και δεν μπορώ να θυμηθώ το κόστος. Εκείνη την περίοδο αντικαθιστούσα τον γενικό διευθυντή και με επισκέφθηκε στο γραφείο μου ο κ. Κομνόπουλος, ο οποίος ήταν μέτοχος της εταιρείας Κεστρέλ, η οποία εκπροσωπούσε την κατασκευάστρια EXOSET. Εκεί, στο γραφείο μου, όταν με επισκέφθηκε δεν προλάβαμε να συζητήσουμε γιατί έπαθε μια κρίση και αφού του έδωσα ένα χάπι και συνήλθε του είπα να φύγει. Με ξαναεπισκέφθηκε και μου είπε ότι αν προχωρήσει και υπογραφεί η σύμβαση θα φανεί γενναιόδωρος, χωρίς να μου πει τα χρήματα που θα μου έδινε. Ανταγωνίστρια του EXOSET ήταν η σουηδική SAAB. Παρότι το σουηδικό διαφαίνονταν καλύτερο σε επιδόσεις το ναυτικό ήθελε το EXOSET, δεδομένου ότι το σουηδικό ήταν σε φάση ανάπτυξης και δοκιμών και παραδοσιακά το ναυτικό χρησιμοποιούσε EXOSET.
Από το πρόγραμμα αυτό ο Κομνόπουλος μου έδωσε τμηματικά 400.000 ευρώ από το 2001-2004. Η πρώτη καταβολή ήταν 120.000 ευρώ και οι επόμενες καταβολές ήταν ως το 2004. Τα υπόλοιπα χρήματα μου τα έδωσε στην περιοχή του Παπάγου στην Αγία Σκέπη. Τα χρήματα τα έλαβα για να υπογράψω γρήγορα και άμεσα τη σύμβαση ως Γενικός Διευθυντής…».
Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται και η διερεύνηση των εγγράφων, τα οποία κατασχέθηκαν από το σπίτι του επιχειρηματία κ. Θωμά Λιακουνάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδιαφέροντα ευρήματα. Ολα πάντως θα διασταυρωθούν με αυτά που θα προσκομίσουν στη χώρα μας οι γερμανοί εισαγγελείς οι οποίοι θα ανταλλάξουν πληροφορίες με τους έλληνες εισαγγελείς και ανακριτές διαφθοράς. Ειδικότερα θα προσκομίσουν στοιχεία και για τις γερμανικές εταιρίες που εμπλέκονται στις μίζες αλλά, κυρίως, και όσα εντόπισαν στην έφοδό τους στα γραφεία των εταιρειών Krauss Maffei και RheinMetall.