Το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Μπιτλς με τον μάνατζέρ τους Μπράιαν Επστάιν αναμένεται να πωληθεί αντί 319.000 ευρώ σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο. Το τετρασέλιδο έγγραφο, μια γνήσια φωτοτυπία του Επστάιν, θα περιλαμβάνεται στη δημοπρασία αναμνηστικών της ροκ και ποπ μουσικής του οίκου «Τhe Fame Βureau». Ο μάνατζερ, ο οποίος είχε εξασφαλίσει και τη συνεργασία των Μπιτλς με την ΕΜΙ, κατοχυρώνει με το συμβόλαιο που υπέγραψε την 1η Οκτωβρίου 1962 το 25% των κερδών του συγκροτήματος. Λίγους μήνες πριν, στις 24 Ιανουαρίου, το έγγραφο είχαν υπογράψει οι Τζον Λένον, Πολ Μακ Κάρτνεϊ , Τζορτζ Χάρισον και Ρίνγκο Σταρ – με το πραγματικό του όνομα Ρίτσαρντ Στάρκεϊ- καθώς επίσης ο πατέρας του Χάρισον και ο πατέρας του Μακ Κάρτνεϊ, αφού οι δύο μουσικοί δεν είχαν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Ο Επστάιν καθυστέρησε την υπογραφή για να κλείσει πρώτα τη συμφωνία με την ΕΜΙ.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου Τεντ Οουεν χαρακτηρίζει το έγγραφο «ένα από τα σημαντικότερα μουσικά ντοκουμέντα που βρίσκονται σε χέρια ιδιώτη», καθώς υπήρξε καθοριστικό για το μέλλον των Μπιτλς.

Το προσφέρει ένας βρετανός επιχειρηματίας και συλλέκτης. Τελευταία φορά πουλήθηκε από τους Christie΄s το 2004 αντί 156.600 ευρώ. Η δημοπρασία του Fame Βureau θα περιλαμβάνει επίσης το πιάνο με το οποίο οι Μπιτλς ηχογράφησαν το «Ηey Jude», το οποίο εκτιμάται ότι θα πωληθεί μεταξύ 382.000 και 637.000 ευρώ.