Για προσπάθεια να στήσει μιά νέα σκευωρία, ένα νέο «89», κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΣΥ έκανε λόγο για αποστολή κουκουλοφόρων εναντίον της Δημοκρατίας.

Η κυρία Γεννηματά τόνισε οτι σκάνδαλο υπάρχει αλλά θα πρέπει να ελεγχθούν όσοι ευθύνονται για την εκτόξευση των φαρμακευτικών δαπανών.

Και όπως επεσήμανε σε αντίθεση με τη ΝΔ οι κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ συγκρούστηκαν με τις φαρμακευτικές εταιρείες ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε όλους τους σχετικούς νόμους.

Η κυρία Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ Τσίπρα λέγοντας οτι εστίασε στο να χρησιμοποιεί τη σκανδαλολογία για να επιτεθεί στη Δημοκρατία!

Ξεκαθάρισε οτι το ΠαΣοΚ θα υπερασπιστεί τα στελέχη του και επανέλαβε οτι όλα θα πρέπει να βγούν στο φως όχι όμως με κουκουλοφόρους να εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Για το Σκοπιανό επεσήμανε οτι ο ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τις πλατείες της οργής για να κερδίσει την εξουσία, αλλά με τις πλατείες που δημιουργούνται όσο διαπραγματεύεται μυστικά κερδισμένη είναι μόνο η ακροδεξιά.

Συνολικά από την πολιτική του κερδίζουν τα αντισυστημικά κόμματα που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την πολιτική.

Ξεκαθάρισε οτι το πακέτο Νίμιτς δεν προσφέρει συνολική λύση και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση η Φώφη Γεννηματά είχε συνάντηση μιας ώρας με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Κατα τη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Σκοπιανό. Επίσης συζητήθηκε η πορεία προς το συνέδριο. Επίσης η κυρία Γεννηματα ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για τη συνάντηση που είχε με τον επίτροπο Πιέρ Μοσχοβισί.